Acasă Locale Stiri Satu Mare Festivalului de Crăciun „Magia Crăciunului” la Carei

Festivalului de Crăciun „Magia Crăciunului” la Carei

Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei vă invită cu drag la evenimentele organizate cu ocazia celei de-a opta ediții a Festivalului de Crăciun „Magia Crăciunului”.

În perioada premergătoare Sfintelor Sărbători de iarnă, careienii și toți cei care vor vizita municipiul Carei, vor avea parte de mai bine de o săptămână de evenimente culturale: concerte de  colinde și cântece de Crăciun,  muzică corală, reprezentații cu momente tradiționale de Crăciun,  muzică populară tradițională, muzică ușoară, poezie, teatru, dans și multe alte surprize.

Evenimentul este organizat de Direcția de Cultură a Municipiului Carei și  Centrul Cultural al municipiului Carei.

Organizatorii își rezervă dreptul de a face modificări în program.

Program:

–          Sâmbătă, 13 decembrie 2014, ora 18:00, Centrul Cultural Carei, Sala Deák Endre

Concert de muzică ușoară „Amintiri muzicale” cu: Gnandt Hevele Zsóka & Brugós László (prima generație de Castelani) acompaniați de : Altfater Andrea, Bărnuțiu Puiu jr., Boda Bianka, Borbély Patricia, Georgescu Bogdan, Georgescu Marius, Nagy Anita, Szűcs József, Vitéz Júlia.

–          Luni, 15 decembrie 2014, orele 16.00-18.00, Centrul Cultural Carei,  Sala Deák Endre

„Mici meșteșugari” – Confecționare obiecte decorative de Crăciun (Cea mai lungă ghirlandă, Pomul dorințelor de Crăciun, globuri, betele originale și podoabe realizate prin tehnica origami)

–          Marți, 16 decembrie 2014, orele 16.00 – 18.00, Teatrul de vară de lângă magazinul Oțelul

Crăciun în aer liber – Activități interactive, împodobirea bradului de pluș, concert de colinde, concursuri cu surprize.

–          Miercuri, 17 decembrie 2014, orele 16.00 – 18.00, Teatrul de vară de lângă magazinul Oțelul

Crăciun în aer liber – Activități interactive, concert de colinde, împodobirea bradului de pluș, concursuri cu surprize și dans.

Întâlnire cu Moș Crăciun – ora 17.00.

–          Joi, 18 decembrie 2014, ora 18.00, Centrul Cultural Carei, Sala Deák Endre

„Crăciun de poveste” – Spectacol de muzică ușoară, dans și poezie organizat de Centrul Cultural și Direcția de Cultură Carei. Protagoniști elevi ai cercurilor de muzică ușoară, dans și teatru amator. Coordonatori:  Szűcs József, Raluca Păvăluc și Adrian Ștefănuți.

–          Vineri, 19 decembrie 2014, ora 18.00, Castelul Károlyi, Sala Cavalerilor

Concert de colinde românești – Ansamblul Ceatăra și invitații- conducător muzical: prof. Adrian Pașca.

–          Sâmbătă, 20 decembrie 2014, ora 18.00, Centrul Cultural Carei, Sala Deák Endre

„Song 4 X-Mas” – ediția a XI-a, Concert de muzică ușoară susținut de  elevi ai cercului de muzică ușoară din cadrul Centrului Cultural. Conducător muzical: prof. Szűcs József

–          Duminică, 21 decembrie 2014, ora 18.00, Centrul Cultural Carei, Sala Deák Endre

„Colind de Crăciun” piesă de teatru, adaptare după nuvela lui Charles Dickens, interpretată de cercul de teatru amator, secția maghiară, din cadrul Centrului Cultural. Regia și adaptarea: Szolomájer Tímea.

- Advertisment -

Cele mai populare

„Nimănui cu nimic nu fiţi datori, decât cu iubirea unuia faţă de altul”

Fii blând și bun cu toți, ne îndeamnă Părintele Serghie, că toți sunt în nevoi, bolnavi cu toții. Nu-i nimeni sănătos la suflet....

Este oficial.Biden,rămâne câștigător

Administrația Serviciilor Generale cea care are un rol cheie în confirmarea oficială a victoriei în scrutinul prezidenţial, l-a informat pe președintele ales...

Postul alimentar:recomandări și rețete

Postul alimentar, în toate civilizațiile și religiile, a fost implementat cu valențe curative nu numai în ceea ce privește corpul, dar și...

Adrian Cozma: Vom dezvolta Satu Mare cu bani europeni!

Nu mai are nimeni nicio îndoială că utilizarea cu eficiență a banilor europeni e cheia și drumul spre o dezvoltare mai rapidă...

Comentarii recente