Acasă Locale Stiri Satu Mare „Gașca Zurli” vine la Satu Mare

„Gașca Zurli” vine la Satu Mare

„Gașca Zurli” vine la Satu Mare pentru a le spune copiilor „Întâmplări din lumea poveștilor”. Spectacolul va avea loc în data de 24 martie, cu începere de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Una dintre cele mai iubite trupe de teatru pentru copii din România, „Gașca Zurli”, ajunge în această lună în mai multe orașe din țară, printre care și în Satu Mare cu spectacolul „Întâmplări din lumea poveștilor”.

„Întâmplări din lumea poveștilor” este un spectacol nou-nouț, sută la sută românesc, cu personaje românești, cu întâmplări din zilele noastre. Este o poveste despre prietenie, sinceritate și fair-play, un spectacol magic al imaginației creat în același stil original Zurli.

Fetița Zurli, cel mai îndrăgit personaj sută la sută românesc, va învăța împreună cu cei mici două lecții importante: lecția prieteniei și lecția promisiunilor respectate.

Pentru că Truli, Clopoțel, Zdrăngănel și Yupi îi sunt prieteni adevărați, ei o vor ajuta pe Fetița Zurli să își facă ordine în cameră. Tot ei îi vor arată cât de plăcută poate fi această activitate atunci când ai prietenii aproape și când pui suflet în ceea ce faci.

Scenariul original și textele cântecelor îi aparțin Mirelei Retegan, creatoarea fenomentului Zurli. Cântecele sunt orchestrate, compuse și produse de Cornel Sorian.

Distribuția: Tanti prezentatoarea – Mirela Retegan, Fetița Zurli – Vero Căliman, Clopoțel – Alex Stama, Yuppi – Alex Tcaci, Truli – Răzvan Marina, Zdrăngănel – Paul Chichirău.

Biletele sunt puse în vânzare online, pe www.eventim.ro și în magazinele partenere Eventim din orașul Satu Mare. Dacă rămân bilete nevândute, în ziua evenimentului, începând cu ora 16.30 veți putea găsi bilete și la intrarea Casei de Cultura a Sindicatelor.

Costul unui bilet de intrare este de 22 de lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente