Acasă Locale Stiri Satu Mare „Gașca Zurli” vine la Satu Mare

„Gașca Zurli” vine la Satu Mare

„Gașca Zurli” vine la Satu Mare pentru a le spune copiilor „Întâmplări din lumea poveștilor”. Spectacolul va avea loc în data de 24 martie, cu începere de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Una dintre cele mai iubite trupe de teatru pentru copii din România, „Gașca Zurli”, ajunge în această lună în mai multe orașe din țară, printre care și în Satu Mare cu spectacolul „Întâmplări din lumea poveștilor”.

„Întâmplări din lumea poveștilor” este un spectacol nou-nouț, sută la sută românesc, cu personaje românești, cu întâmplări din zilele noastre. Este o poveste despre prietenie, sinceritate și fair-play, un spectacol magic al imaginației creat în același stil original Zurli.

Fetița Zurli, cel mai îndrăgit personaj sută la sută românesc, va învăța împreună cu cei mici două lecții importante: lecția prieteniei și lecția promisiunilor respectate.

Pentru că Truli, Clopoțel, Zdrăngănel și Yupi îi sunt prieteni adevărați, ei o vor ajuta pe Fetița Zurli să își facă ordine în cameră. Tot ei îi vor arată cât de plăcută poate fi această activitate atunci când ai prietenii aproape și când pui suflet în ceea ce faci.

Scenariul original și textele cântecelor îi aparțin Mirelei Retegan, creatoarea fenomentului Zurli. Cântecele sunt orchestrate, compuse și produse de Cornel Sorian.

Distribuția: Tanti prezentatoarea – Mirela Retegan, Fetița Zurli – Vero Căliman, Clopoțel – Alex Stama, Yuppi – Alex Tcaci, Truli – Răzvan Marina, Zdrăngănel – Paul Chichirău.

Biletele sunt puse în vânzare online, pe www.eventim.ro și în magazinele partenere Eventim din orașul Satu Mare. Dacă rămân bilete nevândute, în ziua evenimentului, începând cu ora 16.30 veți putea găsi bilete și la intrarea Casei de Cultura a Sindicatelor.

Costul unui bilet de intrare este de 22 de lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente