Acasă Locale Stiri Satu Mare Infracțiune de tâlhărie

Infracțiune de tâlhărie

La data de 15 ianuarie a.c., la ora 20.05  polițiștii de investigații criminale au fost sesizați de către, Mihaela C. despre faptul că cu puțin timp în urmă, în timp ce se deplasa pe strada Grigore Ureche,  din municipiul Satu Mare ar fi fost deposedată de geanta, pe care o avea asupra sa de către 3 tineri.

Auzind țipetele femeii, un cetățean de bună credință care se afla în zonă, a identificat 3 persoane de sex masculin bănuite de săvârșirea faptei, în apropierea locului comiterii acesteia.

Din cercetările efectuate de polițiștii a rezultat faptul că femeia a fost deposedată de către 3 tineri prin smulgerea genții pe care o avea în mână, în urma acestui fapt femeia s-ar fi dezechilibrat  și ar fi căzut. Imediat după incident doamna s-ar fi ridicat și ar fi cerut sprijinul cetățenilor. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, unde în urma investigațiilor medicale efectuate s-a stabilit că nu este necesară rămânerea sub supraveghere medicală, femeia aflându-se în afara oricărui pericol. Geanta conținea suma de 115 lei, documente și obiecte personale, bunuri care au fost restituite prorietarei de drept. Cei trei bănuiți au vârste curpinse între 15 și 18 ani și sunt cercetați în stare de libertate.

Cetățeanul care a dat dovadă de spirit civic  și a reacționat la strigătele femeii, este un subofițer jandarm care se afla în timpul liber.

În această situație  se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente