29.8 C
New York City
miercuri, august 10, 2022
AcasăsusInfracțiuni la regimul circulației

Infracțiuni la regimul circulației

În  cursul zilei de ieri polițiștii au depistat în cadrul activităților desfășurate pentru prevenirea evenimentelor rutiere, 2 conducători auto  care deși nu posedau permis de conducere au condus autoturisme pe drumurile publice .

Este cazul unui bărbat în vârstă de 46 de ani , Ioan T . din Drăgușeni care a fost depistat conducând un tractor  pe DN1C , pe raza localității Halmeu, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere de nici o categorie.

Și polițiștii rutieri din Ardud  au identificat în trafic miercuri pe Ioan T.  , de 57 de ani, în timp ce conducea mopedul marca Yamaha pe direcția Ardud- Rătești , de asemenea fără a poseda permis de conducere .

Cei doi sunt cercetați pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației și riscă pedeapsa închisorii de la unu la 5 ani.

Polițiștii de siguranță publică sătmăreni au organizat miercuri o acțiune pe linia normelor de conviețuire socială , conform Legii 61-1991 R  pentru identificarea și sancționarea persoanelor care apelează la mila publicului  în zona central a municipiului, respectiv Piața Libertății , zona intersecțiilor  intens circulate și societăților comerciale. Cu această ocazie au fost aplicate sancțiuni contravenționale de peste 2000 lei.

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente