Acasă sus Infracțiuni la regimul circulației

Infracțiuni la regimul circulației

În  cursul zilei de ieri polițiștii au depistat în cadrul activităților desfășurate pentru prevenirea evenimentelor rutiere, 2 conducători auto  care deși nu posedau permis de conducere au condus autoturisme pe drumurile publice .

Este cazul unui bărbat în vârstă de 46 de ani , Ioan T . din Drăgușeni care a fost depistat conducând un tractor  pe DN1C , pe raza localității Halmeu, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere de nici o categorie.

Și polițiștii rutieri din Ardud  au identificat în trafic miercuri pe Ioan T.  , de 57 de ani, în timp ce conducea mopedul marca Yamaha pe direcția Ardud- Rătești , de asemenea fără a poseda permis de conducere .

Cei doi sunt cercetați pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației și riscă pedeapsa închisorii de la unu la 5 ani.

Polițiștii de siguranță publică sătmăreni au organizat miercuri o acțiune pe linia normelor de conviețuire socială , conform Legii 61-1991 R  pentru identificarea și sancționarea persoanelor care apelează la mila publicului  în zona central a municipiului, respectiv Piața Libertății , zona intersecțiilor  intens circulate și societăților comerciale. Cu această ocazie au fost aplicate sancțiuni contravenționale de peste 2000 lei.

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

A murit unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu

Unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu a decedat în săptămâna care tocmai a...

Raed Arafat solicită creșterea capacității de ventilație

 Autorităţile din domeniul sanitar au în vedere suplimentarea, la nivelul unităţilor de primiri urgenţe, a numărului de ventilatoare care să asigure tratarea...

Părinții își vor putea lua zile libere plătite

Guvernul a aprobat joi proiectul de OUG care reglementează acordarea de zile libere plătite părinților în mai multe situații de suspendare a...

Cîțu:Reeșalonarea datoriilor până pe 15 Decembrie

Companiile vor avea termen până pe 15 decembrie să depună cerere de reeşalonare a datoriilor acumulate în perioada de la începutul stării...

Comentarii recente