Acasă sus Polițiștii i-au felicitat pe cei de la Centrul de Zi Speranța

Polițiștii i-au felicitat pe cei de la Centrul de Zi Speranța

Venirea primăverii trebuie să fie un motiv de sărbătoare și pentru doamnele aflate la vârsta senectuții. Cu acest gând au pornit reprezentanții Poliției la întâlnirea cu doamnele pensionare care frecventează Centrul de Zi Speranța din Satu Mare, o vizită surpriză desfășurată în data de 6 martie 2014.

Cele peste 30 de doamne prezente joi la activitățile obișnuite ale Centrului au fost felicitate de polițiști, care le-au oferit flori și mici atenții, în preajma Zilei Femeii, asigurându-le de toată considerația ce le-o poartă, în calitate de femei, bunici, soții, dar și memebre active ale societății.

Întâlnirea polițiștilor din cadrul formațiunilor de prevenire și proximitate cu pensionarele a coincis cu un moment așteptat de această dată, respectiv cu vizita unui grup de elevi ai Colegiul Tehnic Elisa Zamfirescu, care studiază coafura și manichiura, veniți să le pregătească pe doamne, dar și pe domni pentru petrecerea de 8 martie ce urma să aibă loc în aceeași zi.

Dubla întâlnire le-a adus tuturor doamnelor o mare bucurie, cât și încrederea că sunt importante pentru societate.

4 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente