Acasă Locale Stiri Satu Mare Infracțiuni rutiere

Infracțiuni rutiere

Marți dimineață polițiștii din carul Postului de Poliție Bixad au identificat în trafic pe DJ 109L, în comuna Bixad mopedul marca Peugeot condus de o persoană de sex masculin.

În urma controlului efectuat s-a stabilit că  tânărul în vârstă de 16 ani, a condus mopedul deși nu poseda permis de conducere de nici o categorie.

            Ieri, la orele 22.00 parula formată din polițiștii din cadrul Secției Gherța Mică și un polițist din cadrul SPF Tarna Mare au depistat în trafic autoturismul marca Mercedes, care era condus de Toader D.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

        În ambele situații au fost întocmite dosare penale și se efectuează cercetări, în primul caz pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, iar în cel de-al doilea  pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

- Advertisment -

Cele mai populare

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Credinţă, Dreptate ,Unitate dar mai ales Demnitate!

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI Către,Guvernul României,Domnule Prim-Ministru, Incidentul petrecut la Constanța în dimineața zilei de...

A murit legenda Argentinei, Diego Maradona

Anul 2020 mai face o victimă, și ne mai arată încă o dată că a fost un an...

Comentarii recente