Acasă Locale Stiri Satu Mare Infracțiuni rutiere

Infracțiuni rutiere

Marți dimineață polițiștii din carul Postului de Poliție Bixad au identificat în trafic pe DJ 109L, în comuna Bixad mopedul marca Peugeot condus de o persoană de sex masculin.

În urma controlului efectuat s-a stabilit că  tânărul în vârstă de 16 ani, a condus mopedul deși nu poseda permis de conducere de nici o categorie.

            Ieri, la orele 22.00 parula formată din polițiștii din cadrul Secției Gherța Mică și un polițist din cadrul SPF Tarna Mare au depistat în trafic autoturismul marca Mercedes, care era condus de Toader D.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

        În ambele situații au fost întocmite dosare penale și se efectuează cercetări, în primul caz pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, iar în cel de-al doilea  pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

- Advertisment -

Cele mai populare

Grup infracțional destructurat. Vindeau droguri și în zona liceelor

În cursul zilei de astăzi, în județul Satu Mare și Bihor, au fost efectuate 30 de percheziții domiciliare....

A fost răpus de Covid la cei 100 de ani

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 15761 îmbolnăviri, 14032 vindecări și 450 decese cauzate de coronavirus....

Sute de telefoane și laptopuri confiscate în Vama Peta

În cursul zilei de sâmbătă, 25 septembrie, un tânăr din Suceava s-a prezentat în...

Adrian Cozma – ales în funcția de vicepreședinte al Partidului Național Liberal

Consiliul Naţional al Partidului Național Liberal s-a reunit duminică, 26 septembrie, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de...

Comentarii recente