Acasă Locale Stiri Satu Mare Infracțiuni rutiere

Infracțiuni rutiere

Marți dimineață polițiștii din carul Postului de Poliție Bixad au identificat în trafic pe DJ 109L, în comuna Bixad mopedul marca Peugeot condus de o persoană de sex masculin.

În urma controlului efectuat s-a stabilit că  tânărul în vârstă de 16 ani, a condus mopedul deși nu poseda permis de conducere de nici o categorie.

            Ieri, la orele 22.00 parula formată din polițiștii din cadrul Secției Gherța Mică și un polițist din cadrul SPF Tarna Mare au depistat în trafic autoturismul marca Mercedes, care era condus de Toader D.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

        În ambele situații au fost întocmite dosare penale și se efectuează cercetări, în primul caz pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, iar în cel de-al doilea  pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente