Acasă Locale Stiri Satu Mare Infracțiuni rutiere

Infracțiuni rutiere

La data de 23 noiembrie a.c., ora 17.13 polițiștii rutieriști negreșteni au depistat în trafic, pe raza localității  Bixad,  un bărbat  în vârstă de 61 de ani  care conducea  autoturismul marca Renault. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest,care a indicat o concentrație de  0,48 mg/l alcool pur în aer respirat.

În noaptea de duminică ,  ora 03.05 polițiștii Biroului Rutier au  identificat  în trafic, pe numitul  B. Ioan de 36 ani, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen pe strada Iuliu Maniu din  municipiul Satu Mare. Și în acest caz a fost făcută testarea cu aparatul etilotest, rezultând  o concentrație  de 0.83 mg/l alcool pur în aer respirat.

Ambilor conducători auto le-au fost  recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și iar în cauze se efectuează cercetări sub aspectul comiterii   infracțiunii de conducere a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice de sânge, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente