joi, februarie 2, 2023
AcasăInterviuriInterviu cu Ioan Savu, candidat PNL Satu Mare la Camera Deputaților

Interviu cu Ioan Savu, candidat PNL Satu Mare la Camera Deputaților

Reporter: Sunteţi pe poziția doi la Camera Deputaților. Ce șanse aveți?

Ioan Savu: Colegii mi-au acordat această încredere și e o onoare să candidez din partea PNL pentru Parlamentul României. Locomotiva noastră este Adrian Cozma, care este pe prima poziție și este și președintele filialei județene. El este vârful de lance cum se spune în această campanie. Am mari șanse fiindcă în Satu Mare am avut un scor dublu față de PSD în alegerile locale. O mare performanță până la urmă. USR – PLUS a ratat intrarea în Consiliul Județean așa că suntem de departe favoriți, fără a fi lipsiți de realism. Sigur că UDMR o să obțină două sau chiar trei mandate de parlamentar.

R: Nu e o perioadă simplă, politic vorbind…

I.S.: Perioada grea ne-a afectat electoral dar oamenii au putut să facă diferența față de guvernările Dăncilă, Grindeanu sau Tudose. E altceva. Vom spune acest lucru și le vom mai spune cetățenilor județului că avem o echipă profesionistă, onestă, dedicată interesului public și nu interesului unui anumit public.

R: Cum veți proceda? Credeți că primarii dau tonul și acum?

I.S: Avem primari buni în multe localități și cred că vom reuși un scor foarte bun în multe dintre ele, dar sigur că vorbim de alte teme, votul emai politic. Dar menținem o legătură cu toate comunitățile și oamenii trebuie să știe că vrem mai mult pentru localități decât s-a făcut în ultimii ani când a guvernat PSD. Vrem să dezvoltăm comunitățile, nu doar să cheltuim banii încasați din taxe și impozite. Pentru asta e nevoie de proiecte noi, inovative, e nevoie de atragerea de investiții în comunități și e nevoie de o valorificare a tot ceea ce are fiecare comunitate în parte din punct de vedere al cadrului natural, sau economic. Vom face altfel lucrurile.

R: Care vă sunt proiectele?

I.S.: Județul trebuie să se dezvolte iar sătmărenii să câștige un venit decent. Ca salariat sau ca antreprenor. Și eu am lucrat și lucrez doar înmediul privat de foarte mulți ani și știu ce înseamnă asta. Poți asfalta drumuri dar oamenii au nevoie de resurse pentru a avea un trai decent.Vom dezvolta turismul și economia. Fermierii trebuie să fie sprijiniți în a-și desface produsele în locuri bine amenajate și va trebui să le facilităm toate condițiile pentru a se dezvolta. Cu o echipă bună vom reuși.

R: Ce le transmiteți sătmărenilor?

I.S.: De 1 Decembrie le spun la mulți ani iar pe 6 decembrie îi îndemn să meargă la vot. Nu există riscuri, totul e pus la punct și vom avea alegeri fără niciun fel de probleme din punct de vedere al protecției noastre și al sănătății. Decembrie e luna sărbătorilor și sper să avem cutoți sărbători cu bine și anul viitor să fie mai bun și mai prosper.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente