Acasă interviu Jurnal Interviu cu Maria Mureșan: ”Doar o femeie poate face o lume întreagă...

Interviu cu Maria Mureșan: ”Doar o femeie poate face o lume întreagă să râdă și să plângă în același timp!”

Pentru început, poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?
      Mムnumesc Mureșan Maria, am 17 ani, sunt din Baia Mare și studiez la Colegiul Național “Mihai Eminescu” €“ profil filologie. Sunt o fire sociabilムși deschisăƒ.

Îmi place foarte mult tot ce înseamnムmodeling și, sper că în acest domeniu sムprogresez și să dobândesc cât mai multムexperientăƒ. Colaborez cu Gaby’s Models Agency și Mandarina Models. Sunt foarte mândră de realizăƒrile mele de pânムacum cu sprijinul celor douムagenții.

Cum comentezi expresia “să fii om e lucru  mare, să fii domn e o întâmplare”?
– Această zicătoare veche românească a devenit de-a lungul timpului un proverb, foarte des utilizat în momentul în care discutăm despre caracterul unui om. Pentru mine aceste cuvinte înseamnă, a avea calitățile unui om adevărat, adică decentă, cinste, respect, corectitudine, onestitate este un lucru foarte important, o carte de vizită a ta în fața celorlalți, o reputație care precede persoană ta. A două parte a zicătorii se referă la faptul că unii dintre noi avem posibilatea la un moment dat în viață să ajungem într-o anumită funcție, iar o mare parte dintre oamenii care acced la un post sau la o titulatură, uită de unde au plecat, uitându-și totodată principiile de viață și negându-și valorile și trecutul.

De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor ?
– Drogurilea€ un subiect dificil pentru mine, o adolescentă care acum descoperă lumea pas cu pas. Cred că tinerii au nevoie de atenție și în momentul în care nu o primesc, unii recurg la droguri deoarece cred că ele pot înlocui lipsă unui părinte plecat în străinătate sau a amândurora, lipsă persoanei iubite de care s-au despărțit, neînțelegerile cu părinții din perioadă adolescenței… sau pur și simplu unii dintre ei, având părinți cu situații financiare foarte bune încearcă toate aceste vicii pentru a le arată celor din jur că sunt ”cool”. Drogurile reprezintă o tentație pentru o lume întreagă, dar cei stăpâni pe ei înșiși, puternici și hotărâți, vor ști mereu să le ocolească.

poze fotomodel Maria Muresan (3)Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?
– IŽn viziunea mea, băƒiatul ideal trebuie sムfie sincer, întelegăƒtor, sociabil, serios și sムmムrespecte. Aspectul fizic este important într-o anumit㠃 măƒsurăƒ, în rest totul se descoperムpe parcurs și vine de la șine.

Crezi în dragoste la prima vedere, de ce?
– Nu cred, deoarece fizicul doar atrage. Cred doar în dragostea care se naște pe parcursul unei relații.

Ce hobby-uri ai?
-Principalul meu hobby este modeling-ul. Pe lângムmodeling, îmi place sムdesenez, sムdansez, muzica, sムfac poze și nu în ultimul rând, sムcălăƒtoresc.

Ce te atrage la modeling?
– La modeling mムatrage felul în care îti dă posibilitatea să te remarci, săƒ-ți pui în valoare calităƒtile, sムcălăƒtoresti în diferite locuri, astfel încât poți dobândi experientムși înveƒti multe lucruri noi și interesante.

Ce apreciezi cel mai mult la un om și ce nu?
– La un om apreciez din punct de vedere fizic, să fie un om curăț. Chiar dacă poate părea exagerat în zilele noastre, apreciez nu atât firmă hainelor pe care le poartă, ci curățenia lor, nu machiajul și parfumul izbitor, ci lumina feței curate, a mâinilor îngrijite, a pantofilor curățați. Apoi, moral, să fie sincer, deschis, cult, să te poți baza pe el, să-i poți cere un sfat, să te poată asculta când ai nevoie, să te respecte… și lista ar mai putea continua. Nu apreciez, fizic vorbind, oamenii exagerați doar pentru a ieși în evidența, fețele fardate excesiv și băieții parfumați indecent de mult, hainele murdare sau neîngrijite, iar moral, oamenii falși, fățarnici, lingușitori, care nu se țin de cuvânt, mincinoși, mândri.

Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?
– Tinând cont cムsunt model al agenției Gaby’s Models Agency, nu pot decât sムmムsimț onoratムși consider orașul Satu Mare o a două casムpentru mine, fiind înconjuratムmereu de oameni minunați.

Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?
– Banii în ziua de azi pot conta puțin sau enorm, depinde pentru cine. Banii contează atât timp cât ei trebuie să îți asigure un trăi decent, fizic și moral, să ai mâncare, haine, încălzire, condiții de trăi decente. Noi, adolescenții, ar trebui să știm că dacă ne dorim mai mult decât ceea ce părinții ne pot oferi, trebuie să muncim să ne împlinim visele și să nu urmăm modelele negative de fețe pe care le vedem repetat la televizor, fețe care obțin bani fără să le pese de lucrurile pe care le fac: căsătorii pentru bani, înșelătorii, furturi.

Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună
– O lume condusă de femei ar fi cu siguranță mult mai bună! Femeia este prin definiție o fire mai sensibilă, așa că ar fi mult mai preocupată de foamete, de pace, de copacii care dispar, de animale și de bunăstarea copiilor fără părinți. O femeie este mult mai rezistentă decât un bărbat, este capabilă să fie mamă, iubită, prietenă, soră, mătușă, bunica, om de afaceri , bucătăreasa și menajera într-o singură zi și nu obosește, ci chiar găsește alte soluții practice la care bărbații nu s-ar gândi, are forța de a continua viața chiar dacă trebuie să se ridice de la pământ. Doar o femeie poate face o lume întreagă să râdă și să plângă în același timp.

Mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să trimiți un mesaj cititorilor noștri ?
– Le transmit numai gânduri bune cu mult drag !

 

4 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

A murit unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu

Unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu a decedat în săptămâna care tocmai a...

Raed Arafat solicită creșterea capacității de ventilație

 Autorităţile din domeniul sanitar au în vedere suplimentarea, la nivelul unităţilor de primiri urgenţe, a numărului de ventilatoare care să asigure tratarea...

Părinții își vor putea lua zile libere plătite

Guvernul a aprobat joi proiectul de OUG care reglementează acordarea de zile libere plătite părinților în mai multe situații de suspendare a...

Cîțu:Reeșalonarea datoriilor până pe 15 Decembrie

Companiile vor avea termen până pe 15 decembrie să depună cerere de reeşalonare a datoriilor acumulate în perioada de la începutul stării...

Comentarii recente