Acasă interviu Jurnal Fata din Jurnal: Maya Pfau Sălăgeanu - ”Savurați fiecare moment, până...

Fata din Jurnal: Maya Pfau Sălăgeanu – ”Savurați fiecare moment, până nu e prea târziu!”

Pentru început poti să-mi spui câteva lucruri despre tine?

Bună, mă numesc Maya Pfau Sălăgeanu și studiez la Colegiul Național “Mihai Eminescu”, în clasa a-X-a F, profilul filologie bilingv engleză. Sunt o persoană comunicativă, extravagantă, iubitoare de frumos, sensibilă, care pune suflet în absolut tot ce face și care dorește să lase amintiri frumoase fiecărei persoane cu care are ocazia să interacționeze.

Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?

Consider că, nu există un etalon al băiatului ideal, e destul de stupid să alcătuiești o listă cu 10 criterii necesare bărbatului perfect în viziunea ta. Pentru mine in prim plan se află educația, bunul gust, cultura , să fie prezentabil în societate și desigur, să împărtășim o mentalitate asemănătoare.

Cum comentezi expresia ,, să fii om e lucru mare, să fii domn e o întamplare?

O expresia foarte des întâlnită, care în opinia mea subliniază atent esența societății burgheze cotidiene. Nu e deloc o noutate să întâlnești tineri deveniți gentlemani peste noapte sau domnișoare care își poartă cu grație masca manierelor fără cusur. Insa, absenta aparențelor înșelătoare dezvăluie că avem foarte rar ocazia să întâlnim un om în adevăratul sens al cuvântului.

De ce crezi că tot mai multi tineri cad în patima drogurilor?

Aici avem doua variante, prima ar fi lipsa atenției , uneori în viața familială, alteori în grupul de prieteni. Mulți tineri doresc cu ardoare să își atingă perioada de glorie socială, desi mai repede decât e cazul și apelând la mijloace nefavorabile , cum ar fi integrarea într-un anturaj vicios. A doua variantă constă într-o problemă cu adevărat gravă, care în viziunea lor nu are altă scăpare decât patima precizată mai sus.

Crezi în dragoste la prima vedere? De ce ?

Mai nou se aplică dragostea la prima bancnotă, dar e frumos să mai ai speranța la acel întâi contact vizual, în care revelația iți mărturisește că în fata ta nu se afla nimeni altcineva decât dragostea vieții tale . Eu personal nu cred, iubirea se consolidează în timp, click-ul acela de început e doar o iluzie pe care o retrăiești la fiecare nou partener.

Ce hobby-uri ai?

Având în vedere că mă aflu în calitate de manechin aici, modelingul, pe care îl iau mai mult ca pe un stil de viață, nu un hobby. Acestuia i se alătură lectura, călătoriile și în mică parte cântatul .

Ce apreciezi cel mai mult la un om si ce nu?

Cea mai mare calitate a unui om din punctul meu de vedere este sinceritatea și ușurința de a se adapta la diferite situații. Ce nu apreciez, snobismul , infatuarea și incultura.

Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

Satu Mare va rămâne întotdeauna orașul în care mi-am petrecut primii ani din viață, in care m-am format ca și persoană și am devenit ceea ce sunt în ziua de azi. Însă, nu mi-as dori sa revin aici după finalizarea studiilor.

Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

Banii constituie, fie că acceptăm asta ,fie că nu, elementul care pune în mișcare circuitul vieții cotidiene. Iar dacă renunți la ei, poți sa te consideri eliminat din acest circuit.

Crezi că o lume condusă de femei ar fii mai bună?

Indiferent dacă lumea ar fi condusă de o femeie sau de un bărbat, ar fi irelevant atâta timp cât o face într-un mod corect.

Multumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiti un mesaj cititorilor nostri?

Plăcerea a fost de partea mea, as vrea să le transmit o maximă celebră, “Carpe Diem” ( Trăiește clipa). Savurați fiecare moment, până nu e prea târziu!

logo-gabymodels

10437275_1497148910517265_441669192_n 10487651_1497148823850607_487528518_n 10501250_1497148850517271_781107587_n

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente