Acasă interviu Jurnal Interviu cu Pop Cătălina: ''La un om apreciez cel mai mult sinceritatea''

Interviu cu Pop Cătălina: ”La un om apreciez cel mai mult sinceritatea”

Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?

Mă numesc Pop Cătălina , m-am născut pe data de 28 august 1997 , am 16 ani , sunt zodia fecioara și sunt clasa a XI a la Colegiul Național „Doamna Stanca” . Îmi place să ies cu prietenii , sunt o persoană sensibilă și timidă . Pasiunea mea este modelingul .

Cum trebuie să arate pentru tine baiatul ideal?
În primul rând apreciez la un băiat comportamentul , simțul umorului , atitudinea și educația acestuia . Consider că și aspectul fizic contează într-o oarecare măsură , dar cu toate acestea nu am un prototip al băiatului ideal .

pop catalina (3)Cum comentezi expresia „să fii om e lucru mare, să fii domn e o întâmplare”?
„Să fii om e lucru mare , să fii domn e o întâmplare ” . Consider că această expresie este adevărată . Statutul social este ceva cu care ne naștem , este ceva ce a fost obținut de părinți sau bunici , iar noi nu am avut nici o contribuție . Domn poate te-ai născut , dar om te-am făcut acțiunile tale .

De ce crezi că tot mai multi tineri cad în patima drogurilor?
În opinia mea anturajul și curiozitatea sunt principalii factori ai consumului de droguri . Majoritatea tinerilor au acest anturaj din  lipsa relației deschise cu părinții și a informațiilor în privința a cât sunt de dăunătoare .

Crezi în dragoste la prima vedere?
Nu. Consider că aspectul fizic este doar un criteriu , însă ceea ce te face cu adevărat să te îndrăgostești se ascunde în spatele acestuia dorindu-ți mai apoi să o descoperi . Dragostea este un sentiment care apare pe parcurs ce cunoști și accepți o persoană cu defectele și calitățile sale .

Ce hobby-uri ai?
Hobby-urile mele așa cum am mai spus sunt modelingul și dansul . De asemenea îmi place foarte mult să călătoresc .

Ce te atrage la modeling?

Consider că modelingul formează un rol important în maturizarea și dezvoltarea mea armonioasă atât fizică cât și psihică . Este uimitor cum o simplă fotografie poate transmite stări sau emoții datorită atitudinii și expresivității modelului .

pop catalina (22)Ce apreciezi cel mai mult la un om si ce nu?
La un om ceea ce apreciez eu cel mai mult este sinceritatea , este calitatea esențială a unui om . Nu îmi place superficialitatea .

Ce înseamna Satu Mare pentru tine?
Satu Mare este orașul în care m-am născut și în care m-aș întoarce oricând cu mare drag deoarece aici îmi sunt prietenii și amintirile pe care le-am trăit până acum .

Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?
Din nefericire majoritatea oamenilor consideră că situația materială este cea mai importantă și pun banii pe primul loc , dar lucrurile care aduc cu adevărat fericirea nu pot fi cumpărate .

Crezi că o lume condusa de femei ar fi mai buna?
Femeia este considerată mai puternică decât bărbatul și este adevărat / dar fiecare femeie are nevoie și de susținerea unui bărbat așa cum bărbatul are nevoie de susținerea unei femei .

Multumesc pentru timpul acordat, în final vrei sa le transmiti un mesaj cititorilor nostri?

Mulțumesc și eu , va transmit numai bine .

logo-gabymodels

4 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Remedii naturiste pentru un sistem imunitar de fier.

Principala armă pe care o avem în lupta cu răceala, tusea si gripa este propriul nostru sistem imunitar și suntem sfătuiți deseori...

Luptă pentru viață la doar doi ani.Ajutorul tău,poate schimba viața ei.

Ines s-a născut prematur, la 24 -25 săptămâni de sarcină, având la naștere o greutate de doar 480 grame. Medicii au declarat-o...

Amenzi pentru nepurtarea măștii în exterior.Sunt neconstituționale!

Avocat Diana Ivanovici-Șoșoacă: Hotararea nr. 856 din 14 octombrie 2020-privind prelungirea stării de alertă, care face trimitere la Legea...

Cel mai mare cost al poluării este înregistrat în București

România înregistrează cel mai mare cost mediu al poluării pentru sănătate din Europa, cu 30% peste media europeană, iar Bucureștiul este orașul...

Comentarii recente