vineri, septembrie 29, 2023
Acasăinterviu JurnalInterviu cu Pop Cătălina: ''La un om apreciez cel mai mult sinceritatea''

Interviu cu Pop Cătălina: ”La un om apreciez cel mai mult sinceritatea”

Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?

Mă numesc Pop Cătălina , m-am născut pe data de 28 august 1997 , am 16 ani , sunt zodia fecioara și sunt clasa a XI a la Colegiul Național „Doamna Stanca” . Îmi place să ies cu prietenii , sunt o persoană sensibilă și timidă . Pasiunea mea este modelingul .

Cum trebuie să arate pentru tine baiatul ideal?
În primul rând apreciez la un băiat comportamentul , simțul umorului , atitudinea și educația acestuia . Consider că și aspectul fizic contează într-o oarecare măsură , dar cu toate acestea nu am un prototip al băiatului ideal .

pop catalina (3)Cum comentezi expresia „să fii om e lucru mare, să fii domn e o întâmplare”?
„Să fii om e lucru mare , să fii domn e o întâmplare ” . Consider că această expresie este adevărată . Statutul social este ceva cu care ne naștem , este ceva ce a fost obținut de părinți sau bunici , iar noi nu am avut nici o contribuție . Domn poate te-ai născut , dar om te-am făcut acțiunile tale .

De ce crezi că tot mai multi tineri cad în patima drogurilor?
În opinia mea anturajul și curiozitatea sunt principalii factori ai consumului de droguri . Majoritatea tinerilor au acest anturaj din  lipsa relației deschise cu părinții și a informațiilor în privința a cât sunt de dăunătoare .

Crezi în dragoste la prima vedere?
Nu. Consider că aspectul fizic este doar un criteriu , însă ceea ce te face cu adevărat să te îndrăgostești se ascunde în spatele acestuia dorindu-ți mai apoi să o descoperi . Dragostea este un sentiment care apare pe parcurs ce cunoști și accepți o persoană cu defectele și calitățile sale .

Ce hobby-uri ai?
Hobby-urile mele așa cum am mai spus sunt modelingul și dansul . De asemenea îmi place foarte mult să călătoresc .

Ce te atrage la modeling?

Consider că modelingul formează un rol important în maturizarea și dezvoltarea mea armonioasă atât fizică cât și psihică . Este uimitor cum o simplă fotografie poate transmite stări sau emoții datorită atitudinii și expresivității modelului .

pop catalina (22)Ce apreciezi cel mai mult la un om si ce nu?
La un om ceea ce apreciez eu cel mai mult este sinceritatea , este calitatea esențială a unui om . Nu îmi place superficialitatea .

Ce înseamna Satu Mare pentru tine?
Satu Mare este orașul în care m-am născut și în care m-aș întoarce oricând cu mare drag deoarece aici îmi sunt prietenii și amintirile pe care le-am trăit până acum .

Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?
Din nefericire majoritatea oamenilor consideră că situația materială este cea mai importantă și pun banii pe primul loc , dar lucrurile care aduc cu adevărat fericirea nu pot fi cumpărate .

Crezi că o lume condusa de femei ar fi mai buna?
Femeia este considerată mai puternică decât bărbatul și este adevărat / dar fiecare femeie are nevoie și de susținerea unui bărbat așa cum bărbatul are nevoie de susținerea unei femei .

Multumesc pentru timpul acordat, în final vrei sa le transmiti un mesaj cititorilor nostri?

Mulțumesc și eu , va transmit numai bine .

logo-gabymodels

4 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente