Acasă interviu Jurnal Interviu cu Teodora Șuth: ''Ceea ce apreciez cel mai mult la un...

Interviu cu Teodora Șuth: ”Ceea ce apreciez cel mai mult la un băiat este respectul!”

Teodora Florentina Șuth (15)1. Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?

1. Sunt Teodora Șuth, am 22 de ani, am absolvit FSPAC, departamentul jurnalism, la Cluj. În prezent sunt masterantă la Univ. București, departamentul jurnalism. De asemenea urmez cursul de prezentator tv la Intact Media Academy, unde am ocazia să învăț tainele acestei meserii de la cei mai buni.

Mă consider o persoană ambițioasă, sufletistă, sensibilă, dar în același timp pot să spun că uneori sunt colerică. Mă simt o persoană norocoasă deoarece m-am născut într-o familie deosebită, care mă sprijină în tot ceea ce fac.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am învățat de la mama mea și care mă ajută mai ales în momentele de cumpăna din viață mea este că ,,NU există IMPOSIBIL! Dacă vrei ceva cu adevărat, vei obține!”

Aceste cuvinte ale mamei mele îmi sunt mereu în minte, mă întăresc, mă ambiționează și mă fac să gândesc mereu pozitiv.

2. Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?
2. Pentru mine băiatul ideal nu trebuie să fie perfect pentru că știu că nu există persoane perfecte, însă ceea ce apreciez eu cel mai mult la un băiat este respectul. Consider că odată cu respectul vin și celalalte calități în lanț.

3. Cum comentezi expresia ,,a fi om e lucru mare, să fii domn e o întâmplare”:
3. Da, așa este. A fi om e lucru mare! În zilele noastre mulți dintre noi uităm să fim oameni. Ce înseamnă defapt să fii om? Înseamnă să ai suflet! Ce înseamnă să ai suflet? Înseamnă să îți iubești aproapele, să îl ajuți dacă poți, să fii onest, asta te face om în adevăratul sens al cuvântului. Domnia vine odată cu puterea, cu funcția pe care o ocupă o persoană.

Însă această funcție nu vine întotdeaua din propriile puteri, ci vine pur și simplu din noroc, iar în aceste cazuri unii dintre ei uită să fie oameni în adevăratul sens al cuvântului.

Teodora Florentina Șuth (12)4. De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor?
4. Din fericire nu am avut în preajma mea oameni care se confruntau cu astfel de probleme, însă știu că tinerii sunt foarte curioși, vor să știe cât mai multe lucruri, ba chiar tind să știe absolut tot.

La început probabil încearcă din curiozitate, iar de aici și până la a fi dependent de droguri cred că mai e doar un pas.

Unii cad în patima drogurilor și din disperare, atunci când sunt înfundați în probleme și prin acest mod încearcă să fugă de realitate, de problemele pe care le au.

Însă sunt și tineri care duc o viață atât de frumoasă și atât de roz, încât la un moment dat intervine monotonia în viață lor și astfel încearcă să iasă din acea stare, cu ajutorul drogurilor.

5. Crezi în dragoste la prima vedere? De ce?
5. Da, cred pentru că în trecut m-am îndrăgostit și eu la prima vedere. Așa că din propria experiență pot să spun că există, dar nu e de durata. Te îndrăgostești mai mult de aspectul fizic și simți o atracție, o energie pozitivă.

6. Ce hobby-uri ai?
6. De-a lungul timpul am dezvoltat mai multe pasiuni, însă o mare pasiune pe care am avut-o timp de 10 ani a fost vioara. Până în momentul de față am regrete că am agățat-o în cui. În momentul de față hobby-ul meu este echivalent cu carieră mea.

Teodora Florentina Șuth (1)7. Ce apreciezi cel mai mult la un om?
7. Apreciez și iubesc oamenii care mereu au ceva de spus, pentru că asta înseamnă că mereu am ceva de învățat de la ei. Îmi plac oamenii comunicativi, deschiși și cu simțul umorului. Îndrăgesc oamenii care îmi transmit emoție ori de câte ori vorbesc cu ei.

8. Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?
8. Pentru mine Satu Mare înseamnă casă, familie, prieteni. Este locul unde m-am născut, unde am crescut, unde mă reîntorc mereu la oamenii mei dragi pentru a-mi încarca bateriile cu energie și dragoste.

9. Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?
9. Banii mereu au contat, nu doar în zilele noastre au o importantă majoră. Din păcate toată viața noastră se invatte în jurul banilor. De ce spun asta? Este foarte simplu.

De ce fiecare om în parte tinde să aibă un job cât mai bun, cât mai bine plătit?! Sau pur și simplu au nevoie de un job?! De ce? Pentru că au nevoie de bani!

De ce? Pentru că fără bani nu poți să trăiești! De ce? Pentru că să trăiești ai nevoie de hrană și pentru că hrană costă bani. Foarte puțini oameni reușesc să supraviețuiască și să se descurce fără bani, pe aceea nu pot numai decât să îi apreciez.

Eu recunosc că fără sprijinul financiar acordat de către părinții mei, alături de cel moral, nu aș fi ceea ce sunt azi.

10. Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?
10. Nu neaparat. Nimic nu e întâmplător în viață, cum nici faptul că Dumnezeu a creat femeia și bărbatul. Două genuri diferite care prin contact se completează una pe cealaltă. Fiecare gen își are rostul în viață, nu putem să trăim unii fără de alții. Așa că ideal ar fi ca lumea să fie condusă de un bărbat și o femeie

11. Îți mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri?
11. Îți mulțumesc și eu din suflet! Nu există imposibil! Dacă vrei ceva cu adevărat, vei obține!

A consemnat  Adrian Bilanici

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente