Acasă Stiri Carei Locuitorii din Carei, Tășnad, Turț și localitățile învecinate sunt invitați să doneze...

Locuitorii din Carei, Tășnad, Turț și localitățile învecinate sunt invitați să doneze sânge chiar la ei ”acasă”

Centrul de Transfuzie Sanguină (CTS) Satu Mare organizează în luna decembrie trei acțiuni de donare de sânge în teritoriu. Astfel echipa CTS Satu Mare va fi prezentă în orașul Carei în data de 7 decembrie la Centrul Social situat pe strada Progresului. Acțiunea de donare de sânge va avea loc între orele 8-12.

Campania de donare de sânge continuă în comuna Turț la data de 14 decembrie. Acţiunea de donare de sânge va avea loc între orele 8-12 la Dispensarul medical. Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare invită la Turt și donatorii din localitățile apropiate.

De asemenea, la data de 16 decembrie 2021, echipa Centrului de Transfuzie Sanguină pornește o nouă acțiune de donare de sânge în orașul Tășnad. Acţiunea de donare de sânge va avea loc între orele 8-12, la Ambulatoriul de Specialitate. Sunt invitați să doneze și cetățenii din localitățile din zonă.

Accesând acest link https://www.jurnaluldesatumare.ro/criza-de-sange-fara-precedent-donatorii-nu-au-nevoie-de-vaccin-sau-test-covid/ puteți citi care sunt condițiile în care o persoană poate deveni donator, cât și beneficiile pe care la aduce donarea de sânge.

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente