joi, iunie 20, 2024
Acasăinterviu Jurnal„Lumea ar fi mai buna dacă ar fi condusă din bunatate si...

„Lumea ar fi mai buna dacă ar fi condusă din bunatate si nu din principii” Interviu cu Anda Salageanu

AndaSalageanuPentru început, poți să ne spui câteva lucruri despre tine?

Anda Sălăgeanu: Mă numesc Anda Sălăgeanu, am 19 ani, m-am născut în Satu Mare și sunt elevă la Liceul de Arte „Aurel Popp” unde studiez muzica. Sunt pasionată de acest domeniu pe care l-am descoperit de la vârsta de 12 ani, după care am urmat cursurile acestui liceu.

Pasionată și doritoare de a face muzică, m-am îndrăgostit de instrumente, fapt pentru care am ales să cânt în trupa pop-rock Inedit, de care vorbesc cu mult drag, pentru că totul a început de acolo, ceea ce fac mă reprezintă, muzica mă face o persoană carismatică și în relațiile cu colegii de trupă consider că sunt o persoană plină de viață, înțelegătoare și gata mereu de orice activitate.

Ce hobby-uri ai?

Hobby-urile mele cred că le știți deja, îmi place mult să cânt și asta e pentru mine în prim plan, dar orice piesă are un ritm care te duce într-o atmosferă de dans sau de meditație după caz, fapt pentru care dansul e un alt hobby de-al meu, dar pe lângă toate acestea îmi place să-mi petrec timpul și cu alte activități, cum ar fi cititul sau sportul. Consider că aceste activități nu ar strica nimănui.

Ce părere ai despre vedetele apărute peste noapte în show-biz?

Părerea mea despre vedetele apărute peste noapte nu e tocmai una bună, dar consider că toți avem un scop în viață, iar acel scop e să fii tu mulțumit de tine și să ajungi cât mai departe, dar cu propriile tale valori!

Care ar fi pentru tine profesia cea mai potrivită?

Încă nu știu sincer care ar fi potrivită profesie pentru mine, însă mereu fac ce-mi spune inima iar aceasta imi spune sa urmez muzica. M-aș vedea în orice domeniu dar momentan consider că muzica e pentru mine.

Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?

Băiatul ideal pentru mine cred că e cea mai simplă întrebare pe care mi-a pus-o cineva, e simplu, răspunsul e clar, ca și iubitul meu! Bine, pentru mine nu există băiatul ideal, însă există băiatul cu caracter, care știe ce vrea de la viață și asta mă face pe mine să cred că e important.

Crezi că mai există respect în relațiile de dragoste din ziua de astăzi?

Da, cred, pentru că există persoane care încă își mai respectă relația, dar acest lucru se cam termină puțin câte puțin și cel mai grav e că poți ajunge astfel să îți pierzi respectul de sine.

Care sunt oamenii pe care te poți baza cel mai mult?

Oamenii pe care mă pot baza cel mai mult sunt părinții mei, cred că toți avem parte de la părinți de acel sprijin care nu dă greș niciodată, sunt și excepții și i-aș sfătui pe toți să găsească calea pentru că nimeni nu te iubește mai mult decât o fac părinții tăi. Desigur, nu pot să uit nici de oamenii cu care am crescut, colegii mei de trupă pe care îi iubesc și mereu m-aș putea baza pe ei.

Ce apreciezi cel mai mult la un om? Dar ce îți displace cel mai mult?

La un om aș aprecia cel mai mult sinceritatea, fapt pentru care îmi displace enorm de mult teatrul pe care îl joacă unii în afara scenei.

Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

Bani, bani… Contează mult, pentru că fără bani nu poți face nimic. În ziua de azi banii contează mai mult decât ceea ce știe sau poate un om. E important să apreciezi ce ai și cât dai, dar și să muncești ca să ai!

Ce înseamnă pentru tine Satu Mare?

Pentru mine, Satu Mare înseamnă casa mea, pentru că mereu când mă întorc acasă de la orice festival îi duc dorul așa cum e el, micuț, dar aici am tot ce îmi trebuie.

Crezi că o lume condusă de femei ar fi o lume mai bună?

Cred că o lume ar fi mai bună dacă ar fi condusă din bunătate și nu din principii.

Dar de ce nu o lume condusă de femei? Femeile mereu pun suflet în ceea ce fac și sunt mereu luptătoare.

Mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri?

Da, aș dori să le transmit să fie mai buni, să zâmbească mult pentru ca viața merită trăită, nu analizată. Consider că în acest oraș mic unde cam toți „se cunosc între ei” nu ar trebui să fie atâta răutate și mă adresez în special tinerilor. Și eu mulțumesc pentru atenția acordată, cu mult drag!

 

A consemnat

Elena KOKA

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente