Acasă Cosul cu vipere Lustra decorativă-luxoasă

Lustra decorativă-luxoasă

Un sătmărean care și-a terminat casa de renovat, s-a gândit că ce bine ar prinde dacă ar schimba și lustrele din casă, ca proaspăta lucrare să fie dusă până la sfârșit.  Merge omul nostru la un foarte cunoscut magazin de obiecte “decorative luxoase” și își alege un candelabru cu ventilator, îl duce omul acasă, se pregătește să-l montezeze când ce sa vezi, unul din butoanele care acționează motorul de la ventilator cum îl atinge, se face praf.

Ajuns înapoi cu obiectul defect, cei de la magazin îl inspectează și cu greu în iau înapoi pentru reparații și promit că în 2, 3 zile se rezolva. Trece o săptămână și lustra încă tot acolo este. Merge clientul înapoi și până la urmă primește un candelabru nou.

Toate bune și frumoase, doar că ajuns omul din nou acasă, are neplăcuta surpriză să constate că are același defect ca și primul.

Se întoarce din nou clientul la magazin și dă nas în nas cu patroana, care puțin  scârboasă îl repezește spunând că el nu știe să monteze corect lustra,  că o strică și că nu îi mai dă alta la schimb.

După mai multe schimburi de replici și înmânarea unei carți de vizită pe care scrie numele unei publicații de presă, duduia intră puțin în panică văzând că nu prea are cu cine și că omul nostru are ceva de-a face cu un ziar, îi prezintă un alt model de lustră, ba chair îi face chiar și o mică reducere.

Deci numai așa merge peste tot în ziua de azi, dacă nu prezinți nici o amenințare, nimeni nu te bagă în seamă și te tratează ca pe un animal.

Deschide ochii om adormit…….

- Advertisment -

Cele mai populare

Iubirea și mila – drumuri ce duc spre mântuire

În relația noastră cu ceilalți trebuie să fim cinstiți și sinceri – atât cu vorba, cât și cu fapta.  Suntem datori...

Ziua internaţională de comemorare a victimelor Holocaustului

Ziua internaţională de comemorare a victimelor Holocaustului este marcată în fiecare an la 27 ianuarie. Rezoluţia 60/7 din 2005...

Sindicaliștii protestează solicitând eliminarea inechităţilor salariale

Câteva zeci de sindicalişti afiliaţi Federaţiei Publisind participă, miercuri dimineaţa, la un miting în faţa Ministerului Afacerilor Interne, solicitând eliminarea inechităţilor salariale...

Cod portocaliu de ninsori și viscol în Constanța și alte județe din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de ninsori şi viscol, ce vizează judeţele Constanţa şi Tulcea.

Comentarii recente