Acasă Cosul cu vipere Lustra decorativă-luxoasă

Lustra decorativă-luxoasă

Un sătmărean care și-a terminat casa de renovat, s-a gândit că ce bine ar prinde dacă ar schimba și lustrele din casă, ca proaspăta lucrare să fie dusă până la sfârșit.  Merge omul nostru la un foarte cunoscut magazin de obiecte “decorative luxoase” și își alege un candelabru cu ventilator, îl duce omul acasă, se pregătește să-l montezeze când ce sa vezi, unul din butoanele care acționează motorul de la ventilator cum îl atinge, se face praf.

Ajuns înapoi cu obiectul defect, cei de la magazin îl inspectează și cu greu în iau înapoi pentru reparații și promit că în 2, 3 zile se rezolva. Trece o săptămână și lustra încă tot acolo este. Merge clientul înapoi și până la urmă primește un candelabru nou.

Toate bune și frumoase, doar că ajuns omul din nou acasă, are neplăcuta surpriză să constate că are același defect ca și primul.

Se întoarce din nou clientul la magazin și dă nas în nas cu patroana, care puțin  scârboasă îl repezește spunând că el nu știe să monteze corect lustra,  că o strică și că nu îi mai dă alta la schimb.

După mai multe schimburi de replici și înmânarea unei carți de vizită pe care scrie numele unei publicații de presă, duduia intră puțin în panică văzând că nu prea are cu cine și că omul nostru are ceva de-a face cu un ziar, îi prezintă un alt model de lustră, ba chair îi face chiar și o mică reducere.

Deci numai așa merge peste tot în ziua de azi, dacă nu prezinți nici o amenințare, nimeni nu te bagă în seamă și te tratează ca pe un animal.

Deschide ochii om adormit…….

- Advertisment -

Cele mai populare

Raed Arafat,solicită întărirea măsurilor anti COVID

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunţat, miercuri, că în prezent sunt 368 de localităţi care au depăşit pragul de...

Cresc ajutoarele sociale de la anul

La începutul acestei luni deputaţii au adoptat propunerea legislativă care prevede creşterea indicatorului social de referinţă (ISR) până la valoarea de 1.200...

Masca și apariția cancerului pulmonar

Timp de 25 de ani am fost redactorul unei reviste comerciale premiate, numită HazMat Management, care a acoperit subiecte precum prevenirea poluării...

Oradea ,Baia Mare si Sălaj se află în scenariu roșu

Oradea şi alte şapte localităţi din judeţul Bihor au depășit pragul de incidenţă de 3 la mie infectări, astfel că școlile vor...

Comentarii recente