joi, februarie 9, 2023
AcasăStiri CareiMascații au greșit adresa, la Carei, și au spart ușa unui apartament...

Mascații au greșit adresa, la Carei, și au spart ușa unui apartament în care locuiau doi bătrâni. Din cauza șocului, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale

Gafă de zile mari a autorităților implicate în perchezițiile care au avut loc în cursul zilei de miercuri, 19 octombrie 2022, la Carei. Potrivit jurnaliștilor de la Opinie de Carei, mascații au intrat peste doi bătrâni, soț și soție, intrarea forțată a mascaților provocându-i proprietarei un leșin.

Potrivit sursei citate, mascații au intrat, din greșeală, într-un apartament situat pe strada Ignișului din municipiul Carei, în care se aflau doi bătrâni. La vederea forțelor speciale, femeia a leșinat și ulterior a avut nevoie de îngrijiri medicale. Într-o postare pe Facebook, fiica celor doi a precizat că mascații au forțat ușa și că s-a adresat deja unui avocat pentru a sancționa autoritățile.

”Gafă…. Care putea să sfârșească tragic, mama în prag de infarct, inconștientă, tata post AVC imobilizat… Competența și umanitatea au lipsit cu desăvârșire…. Căci în această ignoranță fatidică nu găsesc alte cuvinte ca să descrie tabloul complet al erorii”…., a spus fiica celor doi vârstnici, pe pagina sa de Facebook.

Careianca susține că jandarmii i-au oferit mamei sale primul ajutor și au rămas alături de ea până la sosirea echipajului medical. Adresa la care jandarmii trebuiau să ajungă în această dimineață era cu un etaj mai jos, mai spune sursa amintită.

Sursa: Opinie de Carei

Foto: Arhivă

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente