29.8 C
New York City
miercuri, august 10, 2022
AcasăsusMinistrul Finanțelor Publice, Ioana-Maria Petrescu, va continua consultările cu reprezentanții transportatorilor

Ministrul Finanțelor Publice, Ioana-Maria Petrescu, va continua consultările cu reprezentanții transportatorilor

Ministrul Finanțelor Publice Ioana- Maria Petrescu , a participat astăzi, alături de premierul Victor Ponta, la întâlnirea cu reprezentanții  Uniunii Naționale a Transportatorilor Rutieri din România.
În urma consultărilor, a fost luată decizia de a identifica un set de măsuri  în sprijinul transportatorilor care iși desfășoară activitatea în mod corect. Măsurile vizează posibilitatea recuperării de către transportatori a unei părți din acciza suplimentară la combustibil, care va intra în vigoare începând cu data de 1 aprilie 2014.
„Cred în beneficiile consultărilor reale, asa cum au fost și cele de astăzi cu reprezentanții transportatorilor. Vom continua dialogul până când vom ajunge la cea mai buna formulă, avantajoasă  atât pentru transportatori, cât și pentru economie”, consideră ministrul Finanțelor Publice.
În cursul zilei de mâine, ministrul  Finanțelor Publice, Ioana-Maria Petrescu, secretarul se stat Dan Manolescu, împreună cu o echipă tehnică din MFP, vor continua dialogul cu reprezentanții transportatorilor, la sediul Guvernului.
 În urma discuțiilor de mâine, MFP va definitiva un proiect de act normativ  care să dea posibilitatea transportatorilor de a recupera o parte din acciza suplimentară la carburanți. 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente