marți, mai 28, 2024
AcasăLocalePetre Muresan - Miscarea Populara se tine de glume

Petre Muresan – Miscarea Populara se tine de glume

petremuresanMai deunăzi a avut loc și în municipiul Satu Mare o încercare de moșire a filialei partidului  Mișcării Populare. A partidului, că mișcarea s-a născut, parcă, anterior.Din punctul de vedere al PDL, este o inițiativă lăudabilă, mai ales dacă luăm de bune afirmațiile nașilor ei cum că prin MP se dorește întărirea rândurilor dreptei românești prin cooptarea unor persoane care până în prezent s-au dezinteresat de politică,din varii motive.

Vedem însă că la Satu Mare, ca și în alte locuri, ei se bazează pe  personaje provenite din PDL, pe care corifeii MP îl consideră drept  “inexistent”pe meleaguri sătmărene.

Considerând că Sebastian Lăzăroiu a vrut doar să comită o glumiță, ce-i drept destul de nesărată, la adresa mai vechilor companioni care l-au facut chiar ministru, ne permitem și noi să emitem una, spunând că noului partid, cel puțin deocamdată, i se potrivește imaginea din cunoscuta poezie a lui Eminescu despre “steaua” care a răsărit din adâncurile necunoscute ale Cosmosului:

“Era pe când nu s-a zărit

 Azi o vedem, și nu e.”

 În rest, drum bun și multe succese (succesuri)!

                                                                        Presedinte PDL Satu Mare

                                                                               Petre Muresan

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente