Acasă sus Mulțumiri tuturor celor care au participat la Zilele Județului Satu Mare

Mulțumiri tuturor celor care au participat la Zilele Județului Satu Mare

Județul Satu Mare și Consiliul Județean au organizat în perioada 20-24 iunie 2014 cea de a doua ediție a ZILELOR JUDEȚULUI SATU MARE.  Cu această ocazie au avut loc o serie de manifestări, care s-au bucurat de un număr foarte mare de participanți.

Pe această cale doresc să mulțumesc primarilor și reprezentanților localităților din județul Satu Mare care au prezentat obiceiurile, tradițiile, portul tradițional, produsele gastronomice și cultura zonei într-un mod exemplar la standurile și scena amenajate în Piața Libertății.

Mulțumesc tuturor interpreților muzicii românești și din străinătate, de toate genurile: rock, dance, folk, populară și clasică, care au delectat auzul publicului în cel mai plăcut mod în cele trei zile.

Mulțumesc sponsorilor: Golden Brau, Coca-Cola, Draxlmaier, Perla Harghitei, Apa Minerală Oaș și Creative Sceen.

Mulțumesc tuturor angajaților Consiliului Județean din aparatul propriu și din instituțiile subordinate implicați de-a lungul procesului de organizare și în timpul evenimentului. Deasemenea salut prezența pe toată durata evenimentului a Inspectoratului Județean de Poliție, Inspectoratului Județean de Jandarmi, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare, Poliției Locale, Poliției Municipale Satu Mare, Serviciului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare,Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare, Crucea Roșie pentru asigurarea ordinii publice și a siguranței cetățenilor.

Mulțumesc Asociației Județene a Crescătorilor și Deținătorilor de Cai Satu Mare, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Satu Mare și tuturor cluburilor sportive participante pentru demonstrațiile oferite.

Mulțumesc Instituției Prefectului Județului Satu Mare, Primăriei Municipiului Satu Mare, Apaserv, Direcția pentru Sănătate Publică, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Oficiului pentru Protecția Consumatorilor pentru că au fost alături de noi.

Evenimentul se dorește a fi o bună oportunitate de promovare turistică, culturală și economică a județului, a multiculturalității, fiind o îmbinare armonioasă între tradiții, cultură, gastronomie, produse tradiționale, istorie și voie bună. Este un eveniment adresat tuturor locuitorilor județului de o înaltă ținută.

Ziua Județului a fost stabilită pe data de 24 iunie, când se sărbătorește și “Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul”, protectorul județului Satu Mare.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Oradea ,Baia Mare si Sălaj se află în scenariu roșu

Oradea şi alte şapte localităţi din judeţul Bihor au depășit pragul de incidenţă de 3 la mie infectări, astfel că școlile vor...

Echipă și haită

Între luminoasa solidaritate de echipă și înnegurata cârdășie de haită există un abis pe care nici un fel de argumentație de pragmatism...

Lege în SUA care va permite vaccinarea copiilor mai mari de 11 ani, fără acordul părinților

Pe 7 octombrie 2020, în timpul unei întâlniri virtuale programate în grabă, patru membri ai Consiliului Districtului Columbia, SUA, care alcătuiau Comitetul...

Italia, protestează violent

Proteste de stradă în Torino și Milano din cauza noilor măsuri antipandemice! Acestea s-au transformat în confruntări cu poliția și atacuri violente...

Comentarii recente