marți, martie 21, 2023
AcasăSportLocalNoul antrenor al Olimpiei este Bogdan Andone

Noul antrenor al Olimpiei este Bogdan Andone

 

bogdan-andone-astraÎntr-o conferință de presă organizată joi, 04 august 2016, Bogdan Andone a fost anunțat ca fiind noul antrenor al echipei sătmărene  Olimpia. Tehnicianul a fost secundul lui Marius Șumudică în sezonul tocmai încheiat, în care Astra Giurgiu a câștigat campionatul.

 

Acesta este originar din Aiud, are vârsta de 41 de ani și a debutat în 1991 în Liga I, a evoluat la echipe precum Sportul Studențesc, FC Brașov, Rapid sau Oțelul dar și în Ungaria la Ferencvaros și în Cipru la Larnaka.

 

Primul meci pentru sătmăreni cu Bogdan Andone pe bancă va fi împotriva celor de la FC Zalău, meci ce se va disputa sâmbătă.

 

Noul președinte al echipei este defapt vechiul președinte, Catrinel Raț, cel care a și declarat că speră ca această schimbare la nivel de antrenor să producă un restart la nivelul echipei.

 

Acesta a mai amintit și de datoriile clubului ”Bugetul Olimpiei este anual de 2,5 milioane. Se ajunge undeva la 3 milioane din drepturi TV, bilete, sponsori. Mi se pare imposibil sa nu poti sa-ti desfasori activitatea cu 3 milioane si sa ajungi la asemenea datorii. Au fost niste salarii foarte mari date unor jucatori, ca nu pot sa le spun fotbalisti. Noi n-avem fotbalisti deocamdata.  Deocamdata trebuie sa vedem ce facem cu datoriile. Am solicitat la CL sa faca o rectificare de buget si sa ne ajute cu un milion de lei pentru a ne plati din datorii.” a declarat Raț.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente