joi, septembrie 28, 2023
AcasăsusPetre Mureșan: "USL are iluzia refacerii"

Petre Mureșan: „USL are iluzia refacerii”

Miercuri, 7 mai la sediul PDL Satu Mare, președintele PDL Satu Mare, Petre Mureșan a criticat dur ultimele evoluții de pe scena politică sătmăreană caracterizându-le ca fiind „lovituri sub centură, trădări”. La întțlnirea cu presa a mai participat, deputatul democrat-liberal Andreea Paul, candidatul PDL pentru alegerile parlamentare din Colegiul 2, Ileana Blidar și un consilier local din comuna Odoreu.

„La nivel local asistăm la lovituri sub centură, trădări. PSD, prin președintele local dar și prin Victor Ponta și Liviu Dragnea și-au trădat electoratul din Satu Mare. Îmi amintesc că în urmă cu câteva săptămâni PSD și-a anunțat candidatul pentru Colegiul 2, iar acel candidat a și avut câteva vorbe de duh la adresa lui Ovidiu Silaghi spunând că nu el a sprijinit reabilitarea șoselei Satu Mare-Odoreu-Medieșu Aurit-Apa, ci Dan Șova, de la Ministerul Dezvoltării. În fine, asta e. Apoi, mai zilele trecute am auzit că cel care tot timpul se lăuda cu valorile dreptei, dintr-o dată a trecut în barca PSD și și-a trădat partidul și electoratul. Cred că disperarea lui Ovidiu Silaghi este foarte mare. El și-a mai trădat odată electoratul când a fugit de brațul lung al justiției în Parlamentul European. Văzând că șefii săi nu-l mai susțin pentru un nou mandat în Parlamentul European, s-a răzgândit și a venit din nou să ceară votul pe Colegiul 2. Repet, disperarea l-a aruncat în barca PSD-ului, având iluzia refacerii USL. Dar, după câte știu, mortul nu mai poate fi readus de la groapă”, a declarat Mureșan.
Deputatul Andreea Paul a făcut câteva referiri la periplul ei prin județ, spunând că noi sătmărenii avem prețuri europene dar salarii mizerabile. „Europa trebuie adusă în casa fiecărui sătmărean”, a concluzionat parlamentarul PDL.

Cu privire la propunerea democrat-liberalilor pentru Colegiul 2, Ileana Blidar, parlamentarul de Țara Oașului a declarat că aceasta reflectă seriozitate și profesionalism „și nici nu se compară cu trădătorii altor partide. Ceilalți candidați sunt trădători. Ovidiu Silaghi a trădat PNL-ul. Băbășan a trădat de două ori și nu cred că s-au inventat atâtea partide politice care să-i ajungă lui Băbășan. Laura Bota a trădat și ea. UDMR-ul a uitat să-și înregistreze sigla și astfel face jocurile PSD în schimbul unor funcții de directori și a funcției de vicepreședinte a Consiliului Județean. În concluzie, chiar și UDMR-ul și-a trădat electoratului. În schimb, Ileana Blidar este egal cu profesionalismul și seriozitatea. Eu vreau să lucrez cu Ileana Blidar și de asta vă rog să nu vă dați voturile hoților”.

În luarea de cuvânt Blidar a promis că după ce va fi aleasă în Parlamentul României se va implica în rezolvarea problemelor cu care se confruntă locuitorii acestui județ, făcând referire în special la cele legate de locurile de muncă.

Consilierul din Odoreu l-a acuzat pe primarul comunei sale, Dumitru Pop, că de „Zilele Comunei Odoreu” a făcut campanie electorală pentru partidul său neluând în seamă „adevăratele oficialități care au făcut ceva pentru România”, consilierul PDL făcând referire la Cătălin Predoiu, Monica Macovei și Andreea Paul, care au participat week-end-ul trecut la sărbătoarea odorenilor.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente