miercuri, februarie 28, 2024
AcasăSportLocalOlimpia s-a impus cu scorul de 2 la 0

Olimpia s-a impus cu scorul de 2 la 0

Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă, pe teren propriu, primul meci din returul campionatului Ligii a II-a la fotbal în compania formației UTA Arad. „Galben-albaștrii” au învins formația oaspete cu scorul de 2-0.

Fiind prima zi de primăvară, fotbaliștii sătmăreni au avut parte de vreme bună și de mulți spectatori care au fost în tribune ca să-i susțină.

Elevii antrenorului Tiberiu Csik nu i-a dezamăgit pe sătmăreni și astfel, au făcut un meci frumos. „Galben albaștrii” au atacat încă din primul minut al partidei, iar în minutul 5 Gavrilescu i-a centrat balonul la Faur, iar acesta l-a preluat, a fentat trei adversari și a șutat pe jos de la 7 metri direct la colț. Câteva minute mai târziu Boștină și Bujor au încercat și ei să înscrie, însă fără succes.

IMG_8840 Până la finalul primei reprize, oaspeții au pus în pericol poarta lui Anca doar o singură dată, în minutul 40, când Zaluschi a trimis mingea din lovitură liberă direct în bară. Astfel scorul la pauză a rămas 1-0.

Odată ieșiți de la vestiare „galben-albaștrii” au intrat în teren la fel de motivați, gata să înscrie încă un gol, ceea ce s-a și întâmplat. În minutul 52, Boștină, ajutat de centrarea lui Gavrilescu, a șutat puternic de la 15 metri și a înscris cel de-al doilea gol al partidei.

IMG_8829De la jumătatea mitanului secund, sătmărenii au început să se retragă și să joace mai mult în apărare,  dar nu înainte ca autorii golurilor să mai pună odată în pericol poarta arădenilor. Tabela a indicat la final scorul de 2-0, iar Olimpia Satu Mare a obținut cele trei puncte puse în joc.

Antrenorul Olimpiei a declarat că e mulțumit de evoluția jucătorilor. „Vreau să-i felicit pe băieți pentru dăruirea și atitudinea pentru care au dat dovadă, au crezut, au simțit că vom câștiga și au câștigat. Urmează meciuri, după meciuri și sper să ne atingem obiectivul, să încheiem între primele șase locuri”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

„Am trăit meciul destul de intens. Mi-a fost puțin frică de meci și mie și colegilor mei, a fost și primul meci, era și tracul acesta să intrăm bine în joc, lumea are așteptări mari de la noi și mi se pare normal. Sincer nu știam cu ce echipă vine UTA, îmi era frică de primele minute. Într-adevăr am avut mare noroc cu golul acela din minutul 5 care le-a adunat plumb în picioare. A fost un meci greu, eu sincer nu sunt mulțumit de evoluția mea, eu aștept mult mai mult de la mine, puteam să arat altceva, dar în primul rând cele trei puncte au contat azi nu jocul meu și nici al altui jucător”, a declarat jucătorul Dan Gavrilescu.

IMG_8976 Pentru Olimpia Satu Mare au evoluat: Anca- Muntean, Bălău, Ene, Iuhas, Gavrilescu, Scvarczkopf (82’ Micaș), Villand, Faur (75’ Kinczel), Bujor, Boștină (72’ Feier).

Următorul meci pe care Olimpia Satu Mare îl va juca va avea loc sâmbătă, 8 martie, când vor primi vizita liderului CSU Craiova.

 

3 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente