29.8 C
New York City
sâmbătă, august 13, 2022
AcasăSportLocalOlimpia victorie împotriva celor de la Bihor

Olimpia victorie împotriva celor de la Bihor

Miercuri după-masă începând cu ora 18 Olimpia a disputat  pe teren propriu un meci împotriva celor de la FC Bihor, echipă care ocupa locul secund în clasamentul play-outului. Meci care a contat pentru Liga II, Seria 2, etapa a VIII-a.

Olimpia s-a impus lejer, fără ca adversarul să îi pună probleme, prin această victorie „galben-albaștrii” și-au asigurat matematic locul 7 în clasament.În minutul 8 Olimpia deschide scorul prin golul fundașului Mureșan, care a reluat în poartă o centrare din corner venită de la Gavrilescu. La un sfert de oră de la începerea meciului, Faur reia cu capul din patru metri, însă puțin peste transversală. Ultima ocazie le-a aparținut oaspeților, Sorian bate o lovitură liberă de la 25 de metri, Anca-Trip scoate de la rădăcina barei.

Repriza a doua au început-o mai bine bihorenii, și Raymond Lukacs, singur, reia din voleu de la 10 metri peste poartă. În minutul 72, acelaș Gavrilescu centrează perfect din corner Iuhas se înalță la șase metri și trimite cu capul sub transversală. Cu zece minute înainte de fluierul final,  Svarczkopf șutează violent de la 25 de metri lângă bară. A ultimul gol al partidei, Olimpia învinge astfel Fc Bihor cu 3 la 0.
►Olimpia: Anca-Trip – D. Munteanu, Fl. Mureșan, C. Ene, Iuhas (cpt.) – Gavrilescu(79. D. Lukacs), R. Rus(46. Villand), Svarczkopf, Faur – D. Lemac(59. Feier) , Al. Boștină
Rezerve: Șuta – Feier, V. Bujor, Villand, Bălău, Dragoș, D. Lukacs
Antrenor:

►Bihor: Fildan – Mihuț, Fl. Lazăr (cpt.), Mintaș, Lupu – Sorian, Fl. Pop, M. Popa, Bic – Străuț – R. Lukacs
Rezerve: Sălăjan – Cuc, Ludușan, Bactăr, Ianc, M. Staicu, Achim
Antrenor: Alexandru Pelici

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente