joi, februarie 29, 2024
AcasăsusPărinți sătmăreni, retinuți pentru agresiune

Părinți sătmăreni, retinuți pentru agresiune

Părinţii unui copil în vârstă de doi ani, din judeţul Satu Mare, au fost reţinuţi duminică, 17 decembrie, după ce, conform anchetatorilor, l-ar fi agresat pe micuţ în timp ce se aflau în Germania.

Cei doi soți sunt din județul Satu Mare, dar locuiesc în Germania cu cei doi copii ai lor, în vârstă de 2, respectiv 4 ani. Potrivit surselor, aceștia nu și l-ar fi dorit niciodată pe copilul cel mic, motiv pentru care l-ar fi terorizat de câte ori ar fi avut ocazia. Copilul a fost ținut de părinți ore întregi pe dulap, a fost bătut, iar apoi i-au umplut gura cu vată și l-au legat cu bandă adezivă pentru a nu putea face gălăgie.

Acestea sunt câteva dintre chinurile la care a fost supus copilul, în vârstă de 2 ani, sub privirile fratelui mai mare, în vârstă de 4 ani.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu despre faptul că minorul ar fi fost agresat de către părinţii săi.

„În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat faptul că, în cursul acestui an, în timp ce s-ar fi aflat în Germania, minorul de 2 ani ar fi fost agresat fizic de către părinţii săi, în repetate rânduri, fiindu-i pusă în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală„, au precizat reprezentanţii IPJ Satu Mare. .

Cei doi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente