duminică, mai 26, 2024
AcasăCosul cu vipereCos cu vipere - Patru dintr-o lovitură!

Cos cu vipere – Patru dintr-o lovitură!

cos vipere nouNu mică le-a fost mirarea și nici amuzamentul celor care lucrează la groapa de gunoi a județului, când au găsit într-o pungă mare și strălucitoare, nu mai puțin de patru vibratoare mari și lungi, de diferite culori.

Oamenii care lucrează în acest univers marginal sunt obișnuți să dea peste tot felul de chestii ciudate, unele de- dreptul macabre, după cum vedem pe la știri, dar atâtea vibratoare nu au găsit ei, în viața vieților lor.

Și mai interesant este faptul că toate vibratoarele erau defecte, semn că până și amorul electronic poate să ajungă într-o bună zi, la o totală epuizare.

Noroc că printre cei care scormonesc și rânduiesc pe acolo, se află și un împătimit al electronicii care  reușit să și repare trei din cele patru vibratoare aruncate și acum ar dori, prin intermediul mass media, să se întâlnească rapid cu fosta posesoare (că bănuim că a fost  – totuși! – vorba de o femeie) pentru a negocia returnarea obectelor cu pricina.

Tot pe această cale, acuma dacă tot a prins gustu’, iscusitul reparator ar dori să-și ofere serviciile – cele tehnice, bineînțeles – tuturor doamnelor care întâmpină dificultăți de funcționare cu astfel de utilaje.

Circulă prin oraș un soi de legendă urbană, conform căreia un tinerel s-a dus la stropit de Paști, pe la niște cucoane simandicoase și când s-a așezat pe pat, s-a lăsat un pic pe spate pe o pernuță și imediat a început să zumzăie ceva de acolo.

Imprudentul cavaler a declanșat fără să vrea o mândreață de vibrator, care l-a cam furnicat nițel pe la spate, pus acolo la păstrare și hodină momentană.

Deci se vede treaba că nici în acest domeniu, minunatul nostru burg nu a rămas în spate prea mult, fiind pus la punct cu ultimele cuceriri științifice, tehnie și tactice din acest domeniu atât de important.

Desigur, povestioara asta nu are cum să iasă din sfera anecdoticului, asta tocmai din cauza subiectului dar înmulțirea numărului de vibratoare pe cap de doamnă nesatisfăcută este un grav afront adus virilității sătmărenilor, mai ales că sculele găsite la groapă sunt de niște mărimi cu care nu credem că ar putea rivaliza nici cei mai dotați individizi.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente