Acasă sus PDL-iști atacă din nou USL

PDL-iști atacă din nou USL

Astazi, 27 august în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PDL Satu Mare, avocatul, Adrain Cozma critică dur guvernarea USL. „ USL a promis că va atrage investitori în județul nostru. Asistăm din nou la o minciună a USL-ului care ne promitea în campania electorală crearea de locuri de muncă. Se pare că singurele locuri de muncă create au fost la Consiliul Județean, dar nu pentru muritorii de rând ci exclusiv pentru a satisface clientela politică, respectiv pentru a recompensa persoanele implicate în campaniile electorale ale PNL și PSD”.

La întâlnirea cu presa au mai fost prezenți și președintele Organizației de Femei a PDL Satu Mare, Ileana Blidar respectiv vicepreședintele în cadrul Biroului Permanent Local (BPL) a PDL Satu Mare, Mihaela Kostin.

Adrian Cosma declară de degeaba s-au întâlnit aleșii cu tot felul de oficialități străine, că nu au fost demarate nicio investiție serioasă nici pentru județ și nici pentru municipiul Satu Mare. „Constatăm că la un an și trei luni de guvernare USL, nu s-a făcut absolut nimic din ceea ce s-a promis în campania electorală”, a declarat Cosma.

Un alt subiect abordat de liderul OT-PDL a fost și cel legat de drumul spre Viile Satu Mare. „Zilele trecute am avut o întâlnire cu mai mulți locuitori din comuna Viile Satu Mare care s-au arătat extrem de dezamăgiți de modul în care sunt tratate problemele lor. Drumul este impracticabil și locuitorii din zonă își distrug mașinile. Reparația capitală a acelui drum a fost una dintre promisiunile cu care USL a câștigat încrederea cetățenilor din zonă” spune liderul democrat-liberal.

Potrivit celor declarate de Cosma, Consiliul Județean nu ar avea niciun interes să repare din temelii acel drum. „Având în vedere că în fiecare an acest drum este reparat de două ori, firmele agreate de către Consiliul Județean și abonate la lucrări au de lucru mereu și astfel mai sifonează din banii publici. Reparațiile făcute sunt de foarte proastă calitate, evident intenționat”, a declarat interlocutorul.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente