joi, februarie 29, 2024
AcasăsusPensionarii din Brașov sunt sprijiniți de Crăciun

Pensionarii din Brașov sunt sprijiniți de Crăciun

Primăria  din Braşov sare în sprijinul pensionarilor nevoiași și le oferă un ajutor important de Crăciun. Este vorba despre 10 tichete sociale, pe care aceștia le vor putea folosi la cumpărături. Care sunt cei ce se vor bucura de acestea la final de an.

Ajutor de Crăciun pentru pensionari

Vești bune pentru unii vârstnici cu probleme financiare din România, în prag de sărbători. În Brașov, persoanele în vârstă cu venituri reduse au șansa de a primi tichete valorice în valoare de 200 de lei, în cadrul Campaniei „Dar din suflet pentru seniori” organizată de Direcția de Asistență Socială.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, primăria oferă acest sprijin financiar sub formă de tichete sociale, în valore de 200 de lei, destinat vârstnicilor din Brașov care îndeplinesc următoarele condiții cumulate:

-au domiciliul stabil în municipiul Brașov;
-au venituri de până la 1700 lei/lună;
-au vârsta de minim 63 ani femeile sau minim 65 ani bărbații sau împlinesc vârsta până în data de 31 decembrie 2023 inclusiv;
-nu au datorii față de bugetul local.

În acest sens, viceprimarul din Brașov a anunțat că au pregătit 6000 de tichete sociale, care vor ajunge curând la pensionarii cu o situație financiară precară. Tichetele sunt în valoare de 200 de lei, reprezentând 10 bonuri de câte 20 de lei fiecare și pot fi folosite exclusiv pentru achiziționarea de produse alimentare.

În afirmaţiile sale, „Am pregătit peste 6.000 de tichete valorice care să le aducă un mic ajutor bunicilor brașoveni. Cei care au beneficiat cu ocazia sărbătorilor de Paște de aceste tichete sociale nu mai trebuie să depună nici o cerere.

Sunt suficiente, actul de identitate și cuponul de pensie în original pentru a ridica tichetele”, a precizat viceprimarul Flavia Boghiu, scrie newsbv.ro.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente