marți, iulie 16, 2024
AcasăsusPoliția ne informează !

Poliția ne informează !

In data de 21.10.2013, orele 19,24, am fost sesizați telefonic prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către o femeie de 37 ani, din Satu Mare, despre faptul că două persoane de sex masculin, i-au sustras  poșeta care conținea bani și actele personale, lăsată  nesupravegheată într-un cărucior de copii, în fața unui bloc de pe str. Zenit.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale  si ai Biroului Ordine Publică, au fost  indentificați autorii, fiimd vorba  despre doi minori de 15 ani din Galați și Dej.

Cei doi sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat.

In data de 22.10.2013 in jurul orelor 00.10 a fost depistat  în trafic,  în localitatea Ardud, V. ADRIAN de 19 ani domiciliat în oras Ardud, în timp ce conducea un moped marca FIRST BIKE, fară a poseda permis de conducere de nici o categorie. Susnumitului i s-a intocmit dosar penal.

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică l-au depistat în trafic pe N. Aurel Viorel de 48 ani, din ors. Huedin în timp ce conducea auto marca Fiat Ducato în care transporta material lemnos de esența tare, tăiat boci, având avizul  de însoțire expirat. De asemenea s-a stabilit că  există neconcordanță între seria șasiu menționată in certificatul de înmatriculare prezentat și seria poansonată pe plăcuța din compartimentul motor al autoutilitarei.

Susnumitul a fost sancționat contravențional conform L. 171/2010, cu amendă în valoare de 2000 lei, pentru transport de material lemnos cu aviz de însoțire a cărui valabilitate a expirat, și i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare”.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 89  sancțiuni contravenționale în valoare de 7.100 lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat  44  sancțiuni contravenționale în valoare totală de 14.620 lei.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente