Acasă sus Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

ACCIDENT RUTIER LA BOGDAND

În data de 20 martie 2014, în jurul orei 16.00, în localitatea Bogdand a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane.

N. M. Francisc, de 70 de ani din Bogdand, conducând o căruță sub influența consumului de alcool, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă a drumului. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a celui în cauză. Fiind testat cu aparatul etilotest s-a stabilit că, căruțașul avea o concentrație de 0,49 mg/l în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice și stabilirea alcoolemiei.

AMENINȚATĂ DE FOSTUL SOȚ

În după amiaza zilei de 20 martie 2014 polițiștii Postului de Poliție Valea Vinului au fost sesizați de numita C. Cristina de 40 ani  cu privire la faptul că, aflându-se în locuința altei persoane,  a fost amenințată de fostul soț, H. Dan, de 50 de ani, care, pe fondul consumului de alcool, a provocat un scandal, încălcând totodată un ordin de protecție emis de instanța de judecată. Polițiștii au dispus  cercetarea celui în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și de nerespectarea hotărârilor judecătorești.

AUTORII UNUI FURT PRINȘI DE PATRULELE DE POLIȚIE LA SCURT TIMP DUPĂ PRODUCEREA FAPTEI

În noaptea de 20/21 martie 2014 în jurul orei 2.00 o patrulă de poliție aflată în teren  i-a surprins  pe numiții M. Jozsef, de 25 de ani și U. Ludovic, de 16 ani, în timp ce transportau alimente voluminoase. În cauză s-a stabilit că cei doi transportau produse alimentare ( șuncă și slănină)  sustrase în aceeași noapte prin spargerea unei boxe situate la subsolul unui bloc din Satu Mare.

Prejudiciul, în valoare de 350 de lei, a fost recuperat și predat părții vătămate, M. Augustin, din Satu Mare.. Față de cei doi autori s-a dispus cercetarea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

- Advertisment -

Cele mai populare

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose amendați pentru nerespectarea regulilor

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose, surprinși la masă cu alte 10 persoane la o pensiune din Buzău, nerespectând măsurile de distanțare .

Ziua Armatei Române

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că Ziua Armatei României va fi sărbătorită printr-o serie de manifestări organizate, în format restrâns, în principalele garnizoane...

Vindecarea demonizatului din ținutul Gherghesenilor

Sfânta Evanghelie de Luca VIII, 26-39 "Şi au ajuns cu corabia în ţinutul Gerghesenilor, care este în faţa Galileii.

Sub 4.000 de cazuri noi raportate de COVID-19

Alte 3.855 de noi cazuri de coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Bilanțul COVID-19 în România a...

Comentarii recente