luni, decembrie 4, 2023
AcasăsusPoliția ne informează !

Poliția ne informează !

Polițiștii Postului de Poliție Supur, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat față de I. Gheorghe de 56 ani, fără ocupație, din Zalău, jud. Sălaj, care în cursul lunii decembrie 2013, pe timp de noapte a sustras  din grădina unei locuințe din Supuru de Jos, mai multe obiecte de pe o presă de balotat, în valoare de 600 lei, pe care, ulterior ulerior le-a vîndut. Prejudiciul cauzat, a fost recuperat și restituit parții vătămate.

La data de 12.06.2014 , in jurul orei 12.00, lucratorii Biroului Rutier Carei l-au depistat în trafic pe  M.  ATTILA, de 27 ani, din Carei, în timp ce conducea un  moped marca First Bike , fără a poseda permis de conducere de nicio categorie.

Susnumitul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere”.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate  182 sancțiuni contravenționale în valoare  de  13.259  lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat   29   sancțiuni contravenționale în valoare totală  de  7.400 lei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente