Acasă Cosul cu vipere Politichie câcănie

Politichie câcănie

Ce bine că a trecut și campania asta electorală că ne-am cam scârbit de toate porcăriile făcute de candidați. La Satu Mare s-au întâmplat lucruri ciudate, de care multă lume se miră. Oare ce a căutat Dan Diaconescu să candideze la Satu Mare ? Sau fostul priministru Tăriceanu, care s-a înscris în organizația PNL Satu Mare? Ce îi aduce pe acesți politicieni tocmai aici?

Probabil acestă campanie a fost ce mai murdară de până acum. De la niste bieți oameni care se plimbau cu niște scânduri în spate pe care scria votați cu ixulească, materiale electorale afișate în cele mai ilegale locuri și până la mulțimea de concerte. Tot este un bine, măcar, sătmărenii au putut admira artiști de seamă live și gratis, că acuma, vorba aia când esti în cabina de vot ștampilezi ce vrei tu.

Indiferent cine va iesi ce partid politic va fi învingător, oamenii vor mai trage încă zile fripte, pentru că și-au vândut voturile pe o găleată un pix și un concert.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente