vineri, septembrie 29, 2023
AcasăsusPolițiștii au confiscat 860 pachete de țigări în week-end

Polițiștii au confiscat 860 pachete de țigări în week-end

In cadrul activităților desfășurate pentru combaterea contrabandei cu țigări la acest sfârșit de săptămână raza județului Satu Mare, polițiștii au confiscat  860 pachete de țigari,  în valoare de 6200 ron.

In zona piețelor agroalimentare și în alte zone de interes public au fost identificați 2 bărbați și 4 femei din județul Satu Mare , cu vârste cuprinse între 28 și 65 de ani , care dețineau fără drept și comercializau   țigări  de diferite mărci , proveniență ucraineană , fără a putea dovedi proveniența acestora. Cele 6 persoane sunt cercetate de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă faptă prevăzută și pedepsită de Legea 86/2006 și riscă o pedeapsa închisorii între 2 și 7 ani.

De asemenea , polițiștii au aplicat 70 de contravenții în valoare de 48000 ron. conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva activităților comerciale ilicite.

Activitățile de depistare a persoanelor care desfășoară activități ilicite  ale polițiștilor continuă , urmărindu-se realizarea unui climat de ordine și siguranță publică în rândul cetățenilor.

Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente