29.8 C
New York City
miercuri, august 10, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MarePrefectul i-a luat la rost pe cei care nu au acționat cum...

Prefectul i-a luat la rost pe cei care nu au acționat cum trebuie la evenimentele meteorologice de la sfârșitul săptămânii

Prefectul Eugeniu Avram a convocat în data de 17 martie într-o ședință de lucru reprezentanți din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare, SC Apaserv SA și Electrica SA pentru a fi informat cu privire la modul în care s-a acționat în perioada 15-16 martie în județul Satu Mare, urmare a avertizării de vânt puternic emisă pentru județul Satu Mare în intervalul 15-16 martie.

Au fost prezentate rapoartele întocmite de către cei prezenți la ședință cu privire la evenimentele petrecute în week-end.

Prefectul Eugeniu Avram a solicitat încheierea unui protocol interinstituțional între Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare, SC Apaserv SA și Electrica SA pentru a asigura o mai bună intervenție în cazul apariției unor situații de urgență și micșorarea timpului de răspuns.

Potrivit raportului prezentat de către Electrica SA, în data de 15 martie au fost avariate nouă linii de alimentare cu energie electrică, 233 posturi de transformare, fiind afectați 17.235 de consumatori din 46 de localități, iar în data de 16 martie au fost afectați 3.513 de consumatori din 15 localități și 61 de posturi de transformare.

Potrivit aceluiași raport, în urma acestor evenimente au fost înregistrate un număr de 220 de deranjamente dintre care 70 individuale și 150 deranjamente colective cu un număr de 1.427 de consumatori afectați. La aceste evenimente s-a intervenit cu un număr de 17 echipe de intervenție pentru lichidarea cât mai rapidă a incidentelor apărute în instalațiile de distribuție. În data de 16 martie, la ora 22,42, toți consumatorii erau alimentați cu energie electrică.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente