Acasă sus Primarul încearcă prevenirea cerșetoriei în municipiu

Primarul încearcă prevenirea cerșetoriei în municipiu

Miercuri, 12.03.2014, Primarul Municipiului Satu Mare, Dr. Coica Dorel a convocat  o ședință  pe tema prevenirii și combaterii cerșetoriei.

La întâlnire au participat viceprimarul municipiului, Dr. Roca Radu, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție, Poliției Locale, Inspectoratului Județean de Jandarmi și Serviciului Public de Asistență Socială.

Această întâlnire este urmarea protocolului de colaborare privind prevenirea si diminuarea fenomenului „ Cerșetoria – flagel al societății” încheiat în data de 19.02.2014 între Primăria Municipiului Satu Mare, Instituția Prefectului, Consiliul Județean Satu Mare, Poliția Municipiului Satu Mare, Inspectoratul Județean de Jandarmi Satu Mare, Poliția Locală a Municipiului Satu Mare, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Serviciul Public de Asistență Socială și Asociația „Stea”.

În urma discuțiilor s-au stabilit zonele de patrulare pe raza municipiului Satu Mare în vederea identificării persoanelor care cerșesc pe stradă. Totodată au fost stabilite activitățile de ordin practic ce urmează a fi desfășurate și modalitățile de informare a populației privind efectele negative provenite din încurajarea cerșetoriei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente