vineri, septembrie 29, 2023
AcasăsusPrimarul încearcă prevenirea cerșetoriei în municipiu

Primarul încearcă prevenirea cerșetoriei în municipiu

Miercuri, 12.03.2014, Primarul Municipiului Satu Mare, Dr. Coica Dorel a convocat  o ședință  pe tema prevenirii și combaterii cerșetoriei.

La întâlnire au participat viceprimarul municipiului, Dr. Roca Radu, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție, Poliției Locale, Inspectoratului Județean de Jandarmi și Serviciului Public de Asistență Socială.

Această întâlnire este urmarea protocolului de colaborare privind prevenirea si diminuarea fenomenului „ Cerșetoria – flagel al societății” încheiat în data de 19.02.2014 între Primăria Municipiului Satu Mare, Instituția Prefectului, Consiliul Județean Satu Mare, Poliția Municipiului Satu Mare, Inspectoratul Județean de Jandarmi Satu Mare, Poliția Locală a Municipiului Satu Mare, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Serviciul Public de Asistență Socială și Asociația „Stea”.

În urma discuțiilor s-au stabilit zonele de patrulare pe raza municipiului Satu Mare în vederea identificării persoanelor care cerșesc pe stradă. Totodată au fost stabilite activitățile de ordin practic ce urmează a fi desfășurate și modalitățile de informare a populației privind efectele negative provenite din încurajarea cerșetoriei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente