Acasă Locale Stiri Satu Mare Satu Mare printre județele cu temperatura cea mai scăzută - 4 grade

Satu Mare printre județele cu temperatura cea mai scăzută – 4 grade

Frigul străbate România: vremea se menține deosebit de rece în continuare, înregistrându-se cu aproape 15 grade sub normalul termic al perioadei. În multe zone ale țării, termometrele indicau câteva grade cu minus vineri dimineață.

Cel mai frig este la Curtea de Argeș și Satu Mare, unde se înregistrează -4 grade Celsius. -2 sunt la Baia Mare și Cluj Napoca, în timp ce la Timișoara sunt 0 grade, iar la Craiova și Brașov, +1 grad.

Pe parcursul zilei, temperaturile nu vor urca foarte mult, încadrându-se între 4-6 grade în estul Transilvaniei și 13 grade în Oltenia și sudul Banatului, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 6 grade, mai scăzute în depresiuni.

Vântul va continua să bată cu putere mai ales în Moldova, Dobrogea, Bărăgan și la munte.

Vestea bună este că temperaturile vor crește treptat începând de duminică, iar săptămâna viitoare vor atinge valorile normale pentru această perioadă din an, cu maxime de 18-20 grade Celsius.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente