Acasă Locale Stiri Satu Mare Robert Turcescu, Radu Moraru, Grigore Cartianu vin duminică la Carei

Robert Turcescu, Radu Moraru, Grigore Cartianu vin duminică la Carei

Duminică, 18 ianuarie 2015, de la ora 15:00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei, va avea loc o dezbatere cu tema “Presa și Puterea”, avându-i ca invitați pe Robert Turcescu, Radu Moraru, Grigore Cartianu.

Evenimentul va fi urmat de o multiplă lansare de carte:

– Grigore Cartianu, cu tema: “Crimele unei revoluții în care teroriștii preiau puterea”. Autorul își va prezenta cărțile publicate pe această temă:

“Sfârșitul Ceaușeștilor”, “Crimele Revoluției”, “Teroriștii printre noi”, “Cartea Revoluției” (ediție enciclopedică, bogat ilustrată), “Moartea Ceaușeștilor” (film pe DVD).

Grigore Cartianu va vorbi și despre alte două cărți ale sale: “Jurnalul unui puci ratat” și “Hagi”. Cărțile lui Grigore Cartianu au creat un adevărat fenomen, fiind vândute în sute de mii de exemplare și traduse în mai multe limbi străine.

– Robert Turcescu: ”Bucureștiul – chinurile și facerea”. Volumul, apărut la Editura Mașina de scris, este o călătorie în Bucureștiul sfârșitului de secol 19, atunci când primar era Emilian Pache Protopopescu, apoi în Bucureștiul anilor ’30, în timpul mandatului lui Dem I. Dobrescu, și mult mai aproape de zilele noastre, când la șefia capitalei se afla Adriean Videanu.

Grigore Cartianu și Robert Turcescu vor acorda autografe pe cărțile lor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Adrian Cozma – ales în funcția de vicepreședinte al Partidului Național Liberal

Consiliul Naţional al Partidului Național Liberal s-a reunit duminică, 26 septembrie, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de...

Hamilton campion în MP al Rusiei! Victoria cu nr. 100 din carieră

Duminică a avut loc cursa din cadrul Marelui Premiu al Rusiei ce se desfășoară...

Florin Cîţu este noul președinte al Partidului Naţional Liberal

Premierul României, Florin Cîțu, este noul președinte al Partidului Naţional Liberal - PNL după...

Atletico Madrid a pierdut în deplasare cu ultima clasată. Liverpool a remizat cu nou promovata Brentford

Ultima clasată din campionatul Spaniei, Deportivo Alaves i-a administrat prima înfrângere din acest sezon formației pregătite de Diego...

Comentarii recente