Acasă Locale Stiri Satu Mare Robert Turcescu, Radu Moraru, Grigore Cartianu vin duminică la Carei

Robert Turcescu, Radu Moraru, Grigore Cartianu vin duminică la Carei

Duminică, 18 ianuarie 2015, de la ora 15:00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei, va avea loc o dezbatere cu tema “Presa și Puterea”, avându-i ca invitați pe Robert Turcescu, Radu Moraru, Grigore Cartianu.

Evenimentul va fi urmat de o multiplă lansare de carte:

– Grigore Cartianu, cu tema: “Crimele unei revoluții în care teroriștii preiau puterea”. Autorul își va prezenta cărțile publicate pe această temă:

“Sfârșitul Ceaușeștilor”, “Crimele Revoluției”, “Teroriștii printre noi”, “Cartea Revoluției” (ediție enciclopedică, bogat ilustrată), “Moartea Ceaușeștilor” (film pe DVD).

Grigore Cartianu va vorbi și despre alte două cărți ale sale: “Jurnalul unui puci ratat” și “Hagi”. Cărțile lui Grigore Cartianu au creat un adevărat fenomen, fiind vândute în sute de mii de exemplare și traduse în mai multe limbi străine.

– Robert Turcescu: ”Bucureștiul – chinurile și facerea”. Volumul, apărut la Editura Mașina de scris, este o călătorie în Bucureștiul sfârșitului de secol 19, atunci când primar era Emilian Pache Protopopescu, apoi în Bucureștiul anilor ’30, în timpul mandatului lui Dem I. Dobrescu, și mult mai aproape de zilele noastre, când la șefia capitalei se afla Adriean Videanu.

Grigore Cartianu și Robert Turcescu vor acorda autografe pe cărțile lor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente