duminică, decembrie 10, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareS-a dat startul celei de a III -a editie a Zilelor Recoltei...

S-a dat startul celei de a III -a editie a Zilelor Recoltei (Galerie foto)

Vineri, 04 s-a dat startul celei de a III -a editie a Zilelor Recoltei, sătmărenii vor avea posibilitatea să se aprovizioneze cu legume, fructe, produse de panificație, șuncă, cârnați, brânză, vin, pălincă direct de la producători din Piața “25 Octombrie” și Pasajul Pietonal “Corneliu Coposu” unde se  desfășoara cea de-a III-a ediție a “Zilelor Recoltei”.

Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc de la ora 14.00, iar oficialitati locale si judetene au fost prezente pentru a marca evenimentul ca la carte. Printre cei prezeți se numără primarul Dorel Coica, președintele Consilului Județean Adrian Ștef, prefectul Eugeniu Avram dar și mulți alți directori ai instituțiilor.

Tot în cursul zilei sătmărenii vor putea urmării și o serie de spectacole dedicate acestei sărbători.ziua-recoltei (7)ziua-recoltei (6)ziua-recoltei (5)ziua-recoltei (4)ziua-recoltei (3)ziua-recoltei (2)ziua-recoltei (1)

4 COMENTARII

  1. nu mai tine cu spectacole incopetentilor lumea vrea fapte si realizari ..vine iarna cum vor plati gazul satmareni , coica? le vei cinta ? sau le vei trimite aspirine la domiciliu

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente