Acasă sus Salvarea contrabandei. Țigări din Republica Moldova transportate cu ambulanța

Salvarea contrabandei. Țigări din Republica Moldova transportate cu ambulanța

Polițiștii de frontieră din Iași au descoperit într-o ambulanță care circula de la Iași la Vaslui un colet în care se aflau țigări de contrabandă, potrivit Ziarul de Iași.

Mașina de salvare ar aparține celor Serviciului de Ambulanță din Vaslui. Potrivit jurnaliștilor de la Ziarul de Iași, șoferul a primit o amendă de 500 de lei și le-a spus polițiștilor că nu știa ce conține pachetul pe care îl transporta.

În ambulanță erau trei persoane: șoferul, un medic și asistentul. În colet ar fi fost descoperite 60 de pachete de țigări cu timbru de Republica Moldova.

Managerul Serviciului de Ambulanță Vaslui, Aurora Popa a declarat că cei care se fac vinovați de transportul ilegal de țigări ar putea rămâne fără contract de muncă.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente