Acasă Sport National Săpunaru este dorit de Genoa.Herea a semnat pe trei sezoane cu FC...

Săpunaru este dorit de Genoa.Herea a semnat pe trei sezoane cu FC Sion.

Fundașul Cristian Săpunaru, al cărui contract cu echipa Real Zaragoza s-a încheiat la finalul sezonului, este dorit de formația italiană Genoa, informează site-ul calciomercato.it.

„Genoa vrea să-i «sufle» un jucător echipei Hellas Verona și să-l ia pe Cristian Săpunaru, jucător liber de contract”, scrie calciomercato.it.

Fundașul Cristian Săpunaru, în vârstă de 29 de ani, a semnat, la 1 septembrie 2012, un contract pe un sezon cu Real Zaragoza. El a mai jucat în cariera sa la formațiile FC Național, Callatis Mangalia, Rapid București și FC Porto.

Gruparea elvețiană FC Sion a anunțat pe site-ul oficial transferul mijlocașului Ovidiu Herea, care a semnat un contract pe trei sezoane.

„Fostul număr 10 de la Rapid București, desemnat recent cel mai bun jucător pe postul său, a evoluat de 250 de ori în prima ligă română și a marcat 51 de goluri. El a fost în ultimii ani în atenția cluburilor italiene Milan și Bari. În 2013, el a refuzat o ofertă de la Standard Liege”, scrie site-ul fc-sion.ch.

Ovidiu Herea, în vârstă de 28 de ani, a evoluat în ultimele șase sezoane la Rapid București.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Ce vreme îi așteaptă pe sătmăreni în perioada următoare

Vremea va rămâne închisă, cu șanse de precipitații, și în weekend și pe parcursul săptămânii viitoare. Temperaturile vor începe și ele să...

Comentarii recente