luni, iunie 17, 2024
AcasăsusSătmăreni prinși cu 18 tone de alcool

Sătmăreni prinși cu 18 tone de alcool

În urma a șase percheziții efectuate în Satu Mare și Brașov și a depistării în trafic a unui autovehicul care transporta alcool fără documente legale de proveniență, polițiștii de investigare a fraudelor brașoveni au indisponibilizat 18 tone de alcool. 4 bărbați au fost reținuți pentru evaziune fiscală și deținerea alcoolului în vederea comercializării în afara antrepozitelor fiscale.

La data de 16 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Brașov, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, au depistat, în localitatea Feldioara, un autovehicul în care se aflau trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 53 de ani, toți din județul Satu Mare.
În urma controlului autovehiculului, polițiștii au identificat o tonă alcool, fără documente legale de proveniență.
În aceeași zi, polițiștii au efectuat două percheziții, în județul Satu Mare, unde au fost identificate 15 tone de alcool și 3 instalații ilegale de producere a alcoolului.
De asemenea, au efectuat patru percheziții în județul Brașov, unde au fost identificate 2 tone alcool, fără documente legale de proveniență.
Cele 18 tone de alcool au fost ridicate de polițiști, în vederea indisponibilizării și recuperării prejudiciului cauzat bugetului consolidat al statului.
Polițiștii au sigilat cele trei instalații de producere a alcoolului și au indisponibilizat autovehiculul folosit la transportul alcoolului.
Cei trei sătmăreni, precum și un brașovean, de 45 ani, au fost reținuți de polițiști, pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și deținerea alcoolului în vederea comercializării în afara antrepozitelor fiscale.
În cursul zilei de astăzi, aceștia vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente