Acasă sus Sătmăreni prinși cu 18 tone de alcool

Sătmăreni prinși cu 18 tone de alcool

În urma a șase percheziții efectuate în Satu Mare și Brașov și a depistării în trafic a unui autovehicul care transporta alcool fără documente legale de proveniență, polițiștii de investigare a fraudelor brașoveni au indisponibilizat 18 tone de alcool. 4 bărbați au fost reținuți pentru evaziune fiscală și deținerea alcoolului în vederea comercializării în afara antrepozitelor fiscale.

La data de 16 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Brașov, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, au depistat, în localitatea Feldioara, un autovehicul în care se aflau trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 53 de ani, toți din județul Satu Mare.
În urma controlului autovehiculului, polițiștii au identificat o tonă alcool, fără documente legale de proveniență.
În aceeași zi, polițiștii au efectuat două percheziții, în județul Satu Mare, unde au fost identificate 15 tone de alcool și 3 instalații ilegale de producere a alcoolului.
De asemenea, au efectuat patru percheziții în județul Brașov, unde au fost identificate 2 tone alcool, fără documente legale de proveniență.
Cele 18 tone de alcool au fost ridicate de polițiști, în vederea indisponibilizării și recuperării prejudiciului cauzat bugetului consolidat al statului.
Polițiștii au sigilat cele trei instalații de producere a alcoolului și au indisponibilizat autovehiculul folosit la transportul alcoolului.
Cei trei sătmăreni, precum și un brașovean, de 45 ani, au fost reținuți de polițiști, pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și deținerea alcoolului în vederea comercializării în afara antrepozitelor fiscale.
În cursul zilei de astăzi, aceștia vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale.

- Advertisment -

Cele mai populare

Noutăți fiscale în Monitorul Oficial.TVA la vânzarea apartamentelor-precizări privind TVA redusă la restaurante

Noi modificări fiscale au fost publicate zilele trecute în Monitorul oficial . În multe domeniile vizate sunt diverse, pornind de la vânzarea...

Pilda Semănătorului.”Ochi au si nu văd,urechi au și nu aud.”

“Ochi au și nu văd, urechi au și nu aud. Ca nu cumva, văzînd și auzind, și cu inima înțelegînd, să se...

Asaltul Big Pharma în politica din România.După Rafila,Streinu Cercel intră în PSD.

Vor milita pentru adoptarea legii vaccinării obligatorii . Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”,...

Alexandru Rafila-fiul fostului șef al Securității.A executat 27 de țărani.

Alexandru Rafila, noua imagine a PSD, a declarat recent ca tatal sau a fost medic. El nu a mentionat insa ca tatal...

Comentarii recente