Acasă Locale Sătmărenii sunt invitați să participe la „Crosul Tineretului”

Sătmărenii sunt invitați să participe la „Crosul Tineretului”

Direcția Județeană de Sport și Tineret (DJST) Satu Mare, în parteneriat cu Primăria municipiului, reședință de județ și Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) organizează sâmbătă, 31 mai „Crosul Tineretului”, ediția 2014.

Competiția este dedicată următoarelor categorii de vârstă: 11-14 ani F/M (născuți între anii 2003-2000); 15-19 ani F/M (născuți în perioada 1999-1995) ; 20-35 ani F/M (născuți între 1994 și 1979) și peste 35 ani M/F.

Concursul se va desfășura în municipiul Satu Mare, iar startul se va da de pe Bulevardul Transilvania (din dreptul Palatului Administrativ). Participanții la competiție vor avea de parcurs următorul traseu: Bulevardul Transilvania- strada Mircea cel Batrân – strada Micu Klein – strada Mihai Eminescu – strada Gheorghe Lazăr – B-dul 1 Decembrie 1918 – B-dul Vasile Lucaciu – P-ța Romană – B-dul Transilvania.

Înscrierea concurenților este gratuită și se va face în ziua evenimentului, 31 mai, între orele 09.00 și 10.45, urmând ca startul să aibă loc la ora 11.00.

Câștigătorii primelor trei locuri de la fiecare categorie, vor fi premiați cu diplome, medalii și vouchere pentru cumpărături.

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente