luni, iunie 24, 2024
AcasăsusTinerii străzii, în turneu artistic prin școli și licee sătmărene

Tinerii străzii, în turneu artistic prin școli și licee sătmărene

În perioada 29 mai-13 iunie, are loc turneul de prezentare a unui spectacol artistic ai căror actori sunt chiar copiii străzii, beneficiari ai serviciilor Asociației “Stea”. Turneul a început azi, 29 mai, la Școala din Mădăras și s-a bucurat de un real succes.
Evenimentul face parte din “Programul de dezvoltare personală bazat pe elemente de tradiții culturale transfrontaliere” care are ca scop dezvoltarea deprinderilor de viață independentă și a abilităților artistice a copiilor și tinerilor implicați, aducându-le totodată numeroase beneficii prin: creșterea stimei de sine; îmbunătățirea nivelului de autocunoaștere și autoacceptare; dezvoltarea inteligenței emoționale și a capacității de a se exprima etc., din cadrul proiectului “Pod Cultural Transfrontalier pentru Incluziune Socială”.
După turneul realizat în comunitatea locală sătmăreană, spectacolul Asociației “Stea” va fi prezentat în cadrul unui festival internațional organizat cu participarea tuturor partenerilor din proiect din România, Ungaria și Ucraina.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente