Acasă Locale Stiri Satu Mare Satu Mare a ratat construcția unui fast-food McDrive la Burdea

Satu Mare a ratat construcția unui fast-food McDrive la Burdea

McDrive_1

Joi, 28 mai în cadrul ședinței de Consiliu Local, consilierii UDMR și PNL au respins proiectul care s-a referit la „Planul Urbanistic Zonal – Zona Burdea”.
În cadrul ședinței, primarul Dorel Coica nu a dezvăluit identitatea investitorului interesat de locul fostului OMW de la intersecția Burdea, însă în această seară, printr-un comunicat de presă remis redacției noastre se arată că este vorba despre un investitor care deține dreptul de franciză a rețelei Quick, ce are un lanț de restaurante tip fast-food în mai multe țări din Europa.
„În ședința de Consiliu local care a avut loc joi, 28.05.2015 s-a supus dezbaterii un proiect de hotărâre privind aprobarea documentației: Planul Urbanistic Zonal – Zona Burdea necesar pentru construirea unui fast-food în locul fostului OMW din zona Burdea.
Investiția urma să fie făcută de către un investitor francez acciza Quick group fast-food și necesita votul majorității consilierilor locali pentru aprobarea Planului Urbanistic Zonal.
Consilierii locali care au respins proiectul sunt: Rațiu Cosmin, Feher Doina, Nagy Syabolcs, Butka Gergo, Maskulik Csaba, Magyar Lorand, Fogel Vasile, Chis, Albu Adrian. Domnul consilier Nics Janos s-a abținut. Consilierii PSD și PLR au aprobat proiectul dar votul acestora nu a fost suficient”, se arată în comunicatul de presă semnat de Dorel Coica.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente