duminică, decembrie 3, 2023
Acasăinterviu Jurnal“Satu Mare este și va rămâne pentru mine cel mai special oraș”

“Satu Mare este și va rămâne pentru mine cel mai special oraș”

Interviu cu Diana  Țiplea

Pentru început poți să îmi spui câteva lucruri despre tine?         

Mă numesc Țiplea Sabou Diana Maria ,sunt din Homorodu de Jos comuna Homoroade, am 16 ani și sunt elevă la Colegiul Naional Ioan Slavici profil Matematică-Informatică.

Sunt o persoană modestă, ambițioasă, cu suflet, cu aspirații, distractivă și serioasă atunci când se cere și restul rămâne să descoperiți, e greu să te descrii.

Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?

Eu cred că aspectul fizic nu e tot ce contează , un băiat nu tebuie să aibă doar pătrațele , trebuie să fie inteligent să știe să se comporte frumos cu mine, să mă accepte cu calități și defecte, când sunt tristă să mă facă să zâmbesc, când plâng să mă facă să râd.

Crezi în dragoste la prima vedere?

Eu nu cred în dragoste la prima vedere. Pentru a mă îndrăgosti de un băiat trebuie prima data să ajung să îl cunosc iar felul lui de a fi mă va face să mă îndrăgostesc de el .

Ce hobby-uri ai?interviu (2)

Unul dintre hobby-urile mele și cel mai important este dansul. Cu ceva vreme în urmă timp de 3 ani am activat că sportiv legitimat la unul dintre cluburile de dans din Satu Mare , participând la multe concursuri în țara dar și în afară. Rezultatele obținute ne-au ajutat să devenim sportivi de performanță. Din diferite motive am fost obligată să renunț , dansul revenind doar un hobby.

Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

Satu Mare este și va rămâne pentru mine cel mai special oraș deoarece aici m-am născut .

Cât crezi căƒpot conta banii în ziua de azi?

De multe ori ai fi tentat să spui că banii nu contează dar defapt în ziua de azi ,din păcate ,banii contează cel mai mult.

Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bunăƒ?

Poate pentru a conduce lumea cel mai potrivit este un bărbat deoarece o femeie este mai sensibilă.

Mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri?

Vreau să le spun ca să nu renunțe la visul lor, să lupte pentru ceea ce își doresc, pentru că în final vor obține. Vreau să le mai spun ca să nu uite că Dumnezeu este mereu cu ei….

292369_262118577222570_348831393_n

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente