Acasă Locale Stiri Satu Mare Spectacol la Teatrul de Nord, miercuri 14 octombrie

Spectacol la Teatrul de Nord, miercuri 14 octombrie

spectacol1

Actorii secției române a Teatrului de Nord și-au format o echipă de improvizatori și sunt gata de lansare. Mobilizați și îndrumați de Andrei Stan, improvizator experimentat deja, debutează la Satu Mare: Ioana Cheregi, Anca Dogaru, Raluca Mara, Andreea Mocan, Alexandra Odoroagă, Cristian But, Cristian Iorga, Vlad Mureșan, Sergiu Tăbăcaru, Ciprian Vultur. Improvizatori muzicali: Vlad Giurge, Cristian Dan.
Debutul trupei de improvizatori a Teatrului de Nord va avea loc miercuri, 14 octombrie, la ora 20.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.
Teatrul de improvizație este o formă de teatru în care se folosesc tehnici de improvizație teatrală pentru a crea dialoguri, scene, cântece sau povestiri. De cele mai multe ori publicul propune unde să se desfășoare aceste scene, teme sau titluri pentru discursuri și povestiri sau versuri care sa fie integrate în cântece. Această formă de teatru presupune o relație interactivă cu publicul. Moderatorul spectacolului solicită constant sugestii din partea publicului, pe care actorii le vor integra în scene.
Spectacolul de improvizație stimulează lucrul în echipă, antrenează viteza de reacție și îi face pe participanți să se distreze așa cum nu s-au mai distrat niciodată.
Trupa ImproȘtim garantează un spectacol 100% improvizat cu bun gust și vă invită să luați parte la cât mai multe spectacole, de fiecare dată diferite.

- Advertisment -

Cele mai populare

Medicii infectați,fug din spital

Trei cadre medicale infectate cu coronavirus, internate la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean din Târgu Jiu, au fugit din unitatea...

USR PLUS sfidează ceremonia de investire

În ultimele zile s-a întâmplat un fenomen ciudat. În mai multe zone ale țării, în număr mare și în unele cazuri în...

Noul Model Tesla trimis către Europa

Tesla Motors a trimis un prim transport către Europa de la fabrica din Shanghai care produce din 2019. Mașinile au fost trimise...

Medicina-forță morală dominantă în controlul societăților

Fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae, ridică probleme etice importante legate de medicină și actuala pandemie într-un comentariu publicat pe blogul...

Comentarii recente