Acasă Sport National Steaua a învins cu 3-0, însă tânărul Robert Vâlceanu este cel care...

Steaua a învins cu 3-0, însă tânărul Robert Vâlceanu este cel care s-a remarcat

Tânărul mijlocaș a debutat aseară pentru Steaua și a făcut-o cu o evoluție de senzație, marcând un gol superb în ultimele minute ale victoriei cu Gaz Metan, scor 3-0.

Vâlceanu a intrat pe teren cu un sfert de oră înainte de final, în locul lui Lucian Sânmărtean. Tânărul internațional român a fost lăsat să bată o lovitură liberă de la 18 metri, ușor lateral-dreapta, iar mingea a fost catapultată de acesta în poarta adversă cu o execuție rafinată.

„I-am dăruit tricoul tatălui meu. A fost printre cei care m-au susținut mereu. A fost alături de mine la fiecare meci. Golul i-l dedic lui Mister, că mi-a dat încredere și m-a băgat să joc. Fac fotbal de la 5 ani și jumătate la Steaua. Cu muncă și sacrificiu, poți ajunge oriunde”, a declarat Robert Vâlceanu după meci.

La începutul anului, antrenorul Laurențiu Reghecampf avea doar cuvinte de laudă despre internaționalul român de la naționala sub 17 ani.

”Nici nu știu cum să-i spun, este un copil ca o bombă atomică și sperăm să facă față la nivelul echipei noastre”, spunea atunci Reghecampf despre Vâlceanu, care a devenit aseară doar al doilea debutant al Stelei în acest sezon, după italianul Federico Piovaccari.

Vâlceanu, care va împlini 17 ani pe 29 martie, este considerat unul dintre cei mai talentați jucători din generația sa, cucerind numeroase distincții la competițiile naționale.

Vâlceanu este un produs al Stelei. El a fost căpitanul grupei ”1997” ai juniorilor din Ghencea. În acest sezon a evoluat și pentru echipa de tineret a Stelei în Youth League, echivalentul Ligii Campionilor pentru formațiile Under 19.

- Advertisment -

Cele mai populare

Comunicat prezidențial

Stoparea pandemiei de COVID-19 depinde şi de modul de răspuns al oraşelor şi al marilor comunităţi la necesitatea respectării măsurilor de protecţie...

Hallowen-sărbatoare demonica împrumutată de la străini

Moartea şi viaţa sunt lucruri esenţiale şi de aceea, simple. Omul le-a complicat atunci cînd, orbecăind, a ales mai uşor întunericul decât...

România furnizează cobai umani

Ceea ce vedeți despre banii murdari pe care Biden i-a incasat din Ucraina și România, este nimic față de adevărata dimensiune a...

Meserii uitate

Pe fondul apariţiei ţesăturilor moderne şi a firelor textile uşor de procurat, una dintre cele mai larg răspândite îndeletniciri din ţară, torsul...

Comentarii recente