Acasă sus Trenul Satu Mare-Mangalia pornește ASTAZI, sâmbătă, spre litoralul românesc

Trenul Satu Mare-Mangalia pornește ASTAZI, sâmbătă, spre litoralul românesc

Mangalianul, trenul care face legătura între Satu Mare și litoralul românesc își va începe în acest weekend aventura de vară. Acesta va porni pentru prima dată în acest sezon estival în data de 14 iunie, la ora 13.15 din Gara CFR Satu Mare și va sosi în Mangalia duminică, 15 iunie, la ora 10.15.

Din Mangalia trenul pornește înapoi spre Satu Mare la ora 12.42.
Trenul va circula până pe data de 13 septembrie când va face ultimul drum din acest sezon din Mangalia spre Satu Mare. Din orașul nostru ultima cursă va porni pe data de 12 septembrie, la ora 13.15.

Prețul unui bilet întreg „dus” este de 205 lei la clasa I, 143 de lei la clasa a II-a, 174 de lei la cușetă și 281 de lei la vagonul de dormit. Cei care își cumpără bilet „dus-întors” vor plăti 369,80 lei pentru clasa I; 258,20 lei pentru clasa a II-a; 380,20 lei pentru un loc la cușetă și 521,80 lei în vagonul de dormit.

Călătorii pot beneficia de reduceri substanțiale dacă își achiziționează biletele cu anticipație. Astfel, cei care își cumpără biletele cu anticipație de 21-30 de zile, beneficiază de o reducere de 25%. De reducere de 18% beneficiază cei care își achiziționează documentele de călătorie cu o anticipație de 11-20 de zile, respectiv de 10% cei care își cumpără biletele cu 6-10 zile înainte de data călătoriei.

Pentru mai multe informații cu privire la reducerile aplicate elevilor, studenților, pensionarilor și grupurilor de călători sunteți rugați să sunați la numărul de telefon 0261-711002, sau să vizitați Agenția de Voiaj CFR Satu Mare, situată în Piața 25 Octombrie, nr. 9.

3 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente