Acasă Locale Stiri Satu Mare Ucigaș încă în libertate, caută alte victime

Ucigaș încă în libertate, caută alte victime

O femeie în vârstă de 56 de ani din Satu Mare susține că a fost acostată vineri dimineața de un bărbat, care ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta. Din fericire, femeia a reușit să fugă.

Având în vedere că oamenii legi nu au reușit să-l găsească pe criminalul care a violat-o și a ucis-o pe actrița Gabriela Dorgai, cetățenii orașului Satu Mare au devenit mai vigilenți.

Vineri dimineață, o femeie, în vârstă de 56 de ani a fost acostată de un barbat. Femeia se pregătea să meargă la muncă. În jurul orei 05.00 dimineața, un bărbat a încercat s-o acosteze, în momentul când a ieșit din scară, adresându-i propuneri indecente. Din fericire, femeia a scăpat nevătămată, deși agresorul a prins-o de mână.

Incidentul s-a întâmplat lângă parcul UFO, din Micro 17.

Femeia a reușit să fugă, cu ajutorul unei alte persoane, care era în zonă. Potrivit declarațiilor femeii, agresorul era înalt, brunet, purta o geacă neagră și era sub influența băuturilor alcoolice. Victima susține că agresorul nu avea cicatrice pe față și nu părea a fi un om al străzii.

Deși există o serie de coincidențe, între acest agresor și principalul suspect al crimei de duminică seara, femeia, este de părere că bărbatul nu are nicio legătură cu persoane pe care o caută oamenii legii.

Poliția încă nu a găsit criminalul care a ucis-o duminică seara pe actrița Gabriela Dorgai, și care a reusit să zbuciume liniștea unui oraș întreg.

- Advertisment -

Cele mai populare

Show-ul alegerilor americane continuă

Într-o conferință de presă de joi, echipa juridică a președintelui Donald Trump, condusă de Rudy Giuliani, a declarat că Trump a câștigat...

UTA Arad învinge campioana chiar la ea acasă

CFR Cluj, campioana în curs a României, a pierdut duminică seara pe teren propriu cu scorul de 1...

Ca de atâtea ori în istorie, liberalii vin să facă ordine!

Interviu cu Beniamin Kira, candidat PNL la Camera Deputaților Cunoscutul om de afaceri sătmărean, Beniamin Kira, este unul din...

Trag linie și scad…

          Niciodată nu am iubit bilanțurile, mai ales cele existențiale. Ce ai făcut, ce nu, unde ai greșit, sau unde ți-ai rupt...

Comentarii recente