Acasă Locale Stiri Satu Mare Ziua Protecției Civile

Ziua Protecției Civile

Îmi oferă ocazia de a-mi exprima respectul și prețuirea pentru curajul, devotamentul și profesionalismul celor care, zi de zi, își pun viețile în slujba protejării semenilor, într-un nobil, dar discret act de eroism cotidian.
Considerată drept „arma vieții”, întreaga activitate desfășurându-se sub deviza „Cu viața mea apăr viața”, Protecția Civilă este una dintre cele mai importante componente ale apărării naționale, cu rol de protecție a populației și ocrotire a bunurilor, în caz de catastrofă, război sau calamități, precum și de salvare a răniților și acordarea primului ajutor.
Conceptul de „protecție civilă” este un element în continuă dezvoltare al societății moderne și un generator de siguranță și încredere pentru populație.
Acum, la ceas aniversar, le adresez un sincer “LA MULȚI ANI” tuturor celor angrenați în această structură care servește interesul comunității și al fiecărui cetățean, cu devotament, dăruire și profesionalism.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente