marți, mai 21, 2024
AcasăCosul cu vipereCoș cu vipere - Când fiola este ...verde!

Coș cu vipere – Când fiola este …verde!

Sic transit gloria mundi! După ce că mai an domnul Fogel era ridicat în slăvi, ba mai mult a primit și titlul de ”Omul Anului” din partea Consiliului Local și a Primăriei Satu Mare, precum și din cea a Consiliului Județean, iată că acum este acuzat că le pilangește în mod repetat și susținut, unde mai pui că are intervenții aiurea prin ședințele Consiliului Local Satu Mare.

Desigur, povestea este cunoscută de multă vreme dar considerăm că a te prezenta cu votca în nas la ședințele Consiliului Local reprezintă o totală lipsă de respect față de această instituție dar și față de alegătorii care te-au mandatat să le reprezinți interesele, în cel mai important for al comunității.

Dacă cele de mai sus par simple bla – bla – uri cvasi – ipocrite, atunci credem că am putea să-i găsim o agravantă scuză domnului consilier și anume aceea că pur și simplu nu se poate abține de la îngurgitarea tăriilor.

În orice caz, un astfel de spectacol este cât se poate de dezagreabil și nu face altceva decât să decredibilizeze și mai mult activitatea anevoioasă și sinuoasă a Consiliului Local Satu Mare (apropo, a făcut cineva un sondaj de opinie real despre percepția sătmărenilor asupra eficienței acestui Consiliu?)

Până atunci, recomandăm conducerii Primăriei să se doteze cu niște aparate de tip etilotest și să le întrebuințeze în consecință și nu numai asupra domnului Fogel.

Acuma e drept, consilierii nu conduc pe drumurile publice, ci trebile        publice, iar sancționarea pentru ”accidentele” edilitare se face odată la patru ani. Mai avem de așteptat, trei!

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente